“Working hard for something we don’t care about is called stress.
Working hard for something we love is called passion.”

Even voorstellen

Wie is Danique achter MetDanique?

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Danique Koldenhof, ik ben 22 jaar oud, interieurontwerper en in 2017 afgestudeerd  aan het Cibap Vakcollege.

Eigenlijk ben ik een beetje verliefd op alles wat met interieur te maken heeft en ben hier dan ook altijd wel mee bezig. Tijdens mijn studie mocht ik een half jaar stage lopen bij &SUUS (waar ik inmiddels als freelancer bij werk)waar ik de knoop doorhakte. Ik richte de blog MetDanique op zodat ik alle dingen die ik mooi vind aan anderen kan laten zien en hen hopelijk te inspireren. Op 11 mei 2017 heb ik MetDanique ingeschreven bij het KvK als Interieuradvies & Styling bureau om mensen te helpen met het gene wat ik het allerliefste doe, interieurs ontwerpen.

Buiten alles wat met interieur te maken heeft zijn stedentripjes en reizen mijn grootste hobby, sta ik graag in de keuken om recepten uit te proberen of ga ik op zoek naar de leukste hotspots! Ik kan uren op Pinterest mooie plaatsjes pinnen en word onwijs blij van het zonnetje. Je mag me altijd wakker maken voor een leuk gesprek, een lekkere cappuccino of een geweldig ideetje! Natuurlijk ook omdat de dag weer begint en we weer van allerlei leuke nieuwe dingen gaan ontdekken. Want dat vind ik echt het allerleukste!

Mijn blog is persoonlijk en bedoelt om mooie, leuke dingen mee te kunnen delen. Hopelijk zijn er artikelen die je leuk vind en die jou misschien wel inspireren! Oh en laat dan vooral een gezellig berichtje achter! 🙂

Naast mijn blog is MetDanique ook te vinden op Pinterest, Facebook & Instagram.

Enjoy!

My next destinations

Bratislava & Sopron
18-22 Oktober

Tjechië
21-28 December