“Working hard for something we don’t care about is called stress.
Working hard for something we love is called passion.”

Even voorstellen

Hi, ik ben Danique Koldenhof.

Een 23-jarige interieurontwerper, eigenaresse van MetDanique, een koffie-drinker, een wanna-be fitgirl maar vooral een fulltime levensgenieter en een echte interiorjunkie..

Als kind werd ik al regelmatig verliefd op een karakteristiek huis, keek ik het liefst door elk raam even naar binnen om te spieken naar de inrichting en was ik al gek op kleur. ( Met name op geel, alles moest en zou geel zijn. )

De liefde voor huizen en kleuren groeide met de jaren alleen maar meer en al snel wist ik wat ik wilde studeren: Interieurontwerper. Ik werd versneld opgeleid tot Kleur- en Interieuradviseur op het Cibap Vakcollege in Zwolle, liep twee super leuke en inspirerende stage’s en met het papiertje in zicht dat ik opeens: oké, en nu..?

Bij een van mijn stages, &SUUS  kreeg ik de kans om als freelancer aan de slag te gaan. Dus na (heel) even twijfelen, want een eigen bedrijf beginnen vond ik niet niks, stond ik nog voor mijn afstuderen bij de KVK buiten met de papieren van mijn eigen bedrijf in mijn handen. En ik ben nog steeds elke dag zo blij met deze keuze!

Ik word ontzettend gelukkig van het feit dat ik elke dag mensen kan helpen bij het creëren van hun droom thuis. Ik hou van uitdagingen, originaliteit en eigenheid. Een interieur moet bij joú passen, uitstalen wie jij bent en waar jij elke dag echt thuis komt.

Onder het kopje Interieuradvies vind je alle informatie over de interieuradvies en styling pakketten. Maar stuur gerust een berichtje als je vragen hebt over wat ik allemaal voor jou zou kunnen betekenen!

Op mijn blog  schrijf ik over van alles wat mij inspireert, enthousiasmeert en gelukkig maakt. Maar waarmee ik hopelijk ook jou kan inspireren.
MetDanique ook te vinden op Pinterest, Facebook & Instagram.

My next destinations

Tjechië
21-28 december

Kortijk, Belgie
8 & 9 januari

Australië
25 juli – 23 augustus