Verbouwen

Start van het avontuur

Yes er staat een nieuw tof en groot avontuur op je te wachten! Een verbouwing. Een avontuur vol mogelijkheden maar zeker ook eentje die onrust en spanning met zich mee kan brengen. Vertel mij wat, zelf verbouw ik ook grondig dus ik weet voor welke hete vuren en keuzes je komt te staan! Overal stof, zand en misschien ook nog werklui door het huis. De keuzes vliegen je nog net niet letterlijk om de oren! Want je wilt niet overhaast beslissen waar je lichtpunten moeten komen als de indeling nog niet bekend is. We kennen allemaal die stomme lichtpunten die we niet gebruiken, zonde! Welke vloer komt in welke ruimte, hoe hoog moeten de plinten, welke soort raamdecoratie past er en welke kleuren op welke muren? Hoe zorg je voor die warme, sfeervolle eenheid?

verbouwen

De rode draad

Als interieurontwerper streef ik erna om een interieur te ontwerpen dat naadloos aansluit bij jouw woonwensen en leven. Ik wil jullie graag leren kennen en hoor graag al jullie dromen, plannen, uitdagingen en inspiratie. Een persoonlijk en creatief interieurontwerp, dat echt bij jou en jouw gezin past! Met een flinke dosis van mijn onvoorwaardelijke liefde en enthousiasme voor woningen, interieurs én mensen. Zodat we samen jouw droomhuis nu echt gaan creëren. Zodra we samen de rode draad hebben, maak ik alle keuzes die je moet maken zo gemakkelijk mogelijk voor je. Zodat je heerlijk voorbereid jouw verbouwing of verhuizing in gaat! Uiteraard ben ik er niet alleen voor het interieurontwerp en het maken van de keuzes maar sta ik je ook bij tijdens de uitvoering. En mag je gerust bij mij een keer komen klagen over al dat stof 😉

verbouwen

Wanneer?

Een concreet doel voor ogen is belangrijk. En natuurlijk heel fijn om te weten waar je deze verbouwing allemaal voor doet! Het fijnste is dan ook om in een zo vroeg mogelijk stadium van de verbouwing een plan te maken. Zo kunnen we echt een eenheid tussen de ruimtes creëren en alle keuzes doordacht kunnen nemen. Naast dat het super praktisch is om een duidelijk ontwerp te hebben, is het natuurlijk ook gewoon al super leuk om je toekomstige interieur al visueel te hebben! Maakt de verbouwing (nog) een stuk leuker!

verbouwen

Samen MetDanique

 

Ik zorg ervoor dat alles een geheel word. Een warm, sfeervol en persoonlijk huis waar jullie jaren plezier van hebben! Laten we samen in gesprek gaan om te kijken waar jouw behoefte licht tijdens jullie verbouwing of verhuizing. Zodat we onze samenwerking helemaal op jullie behoeftes in het proces kunnen afstemmen.

verbouwen
Laten we kennismaken
verbouwen

Laten we vrijblijvend en gratis kennismaken. Ik ben heel benieuwd naar al jullie plannen

Plan een kennismaking in