THE FIFTEEN FAVORITES OF // Angelina van Eunoiastudio

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Fiona haar 15 favorieten lezen en vandaag verteld Angelina van Eunioastudio haar vijftien favorieten!

Eunoiastudio

“Hi! Mijn naam is Angelina, 27 jaar en woon in een dorpje net boven Groningen samen met mijn rode kater Semmy. Ik heb een lifestyleblog op Peekinside.nl en mijn eigen bedrijf. In 2014 richtte ik Eunoiastudio op, mijn grafisch ontwerpstudio. Na mijn afstuderen was het lastig om een baan te vinden in de marketing & communicatie sector en besloot ik voor mijzelf te beginnen. Met mijn ontwerpstudio richt ik mij op de kleinere ondernemer en bloggers. Fotografie is ook een grote passie en deel ik dan ook graag op mijn Instagram account. Verder ben ik gek op planten en lekkere recepten dus die zie je ook vaak op voorbijkomen op Instagram. ;-)”

Instagram: https://www.instagram.com/eunoiastudio/
Facebook: https://www.facebook.com/EunoiaStudioDesign/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/eunoiastudio/

Lievelingsplek in huis

“Ik heb nu bijna 1 jaar mijn eigen plekje dus eigenlijk zijn alle plekjes in huis favoriet haha. Maar ik spendeer natuurlijk veel tijd op mijn werkkamer, hier werk ik aan opdrachten en fotografeer ik vaak.”

Moment van de dag
“Met het zomerse weer van afgelopen dagen is het zeker de ochtend. Beginnend met een kopje koffie, buiten in de tuin. Maar de avonden als het werk klaar is, lekker op bank met een kleedje en een goed boek.”

Vakantieland
“Denemarken! Met stip op 1. Jarenlang op vakantie geweest en het land heeft van alles te bieden. De kust, maar ook de steden zijn fantastisch. Maar ik blijf de laatste tijd vaak lekker in eigen land en dan het liefst naar een van de Waddeneilanden. Vlieland en Terschelling zijn favoriet, zodra je de boot opstapt begint het vakantiegevoel.”

App
“Mogen het er ook twee zijn? Dan kies ik voor Instagram en Pinterest. Met Instagram heb ik een haat-liefdeverhouding maar vind het leuk om hier te delen en te volgen en er zijn leuke vriendschappen uit voortgekomen. Pinterest biedt ontzettend veel inspiratie en kijk ik dagelijks even op.”

Eunoiastudio

Koffie tentje
“Lastig er zijn zoveel haha. In Groningen ga ik graag naar PS! Koffie, thee & taart en Holtbar.”

Gerecht / Baksel
“Ik eet nu ik op mij zelf woon heel vaak een curry haha, dit is toch echt wel een favoriet. Maar Trapani penne blijft ook altijd lekker. Carrot cake en een cinnamon bun blijven toch wel favoriet of wafels met warme kersen.. Er zijn maar weinig dingen die ik niet lekker vind. ;’) “

Stylingproduct
“Ik gebruik voor recepten mooi servies, kast puilt uit en mooie stofjes. Als ondergrond eigenlijk altijd een marmeren blad van LIJNS.
En op interieurgebied altijd planten. Een plant hoort erbij!”

Guilty pleasure
Qua eten chips. Ik ben meer van de hartig dus dan zeker chips. Ik ben niet zo van de chocolade, behalve Tony’s Chocolonely karamel zeezout haha.

Werkplekje
“Mijn werkplek is echt precies zoals ik wilde. Vooral met het behang ben ik ontzettend blij. Er moet nog 1 muur geverfd worden en dan is die helemaal af.”

Eunoiastudio

Kleur
“Blauw en groen. Groen is echt de leidraad in mijn huis, blauw gebruik ik vooral online of in mijn kleding. ;-)”

Seizoen
“Elk seizoen heeft iets magisch. De lente waarin de lammetjes rondlopen, alles weer mooi groen wordt. De zomer vooral de avonden met het zonlicht. De herfst waarin alles weer langzaam verkleurd en dan lekker een boswandeling maken. En natuurlijk de winter, het sneeuw, Kerst (uiteraard!) en lekker op de bank met een kop thee, plaid en boek.”

Stad
“Ik ben gek op mijn eigen stadje, Groningen. Maar Deventer vind ik ook ontzettend mooi en gezellig.”

Onmisbaar product
“Mijn iMac. Zonder mijn computer kan ik mijn werk niet doen, heel simpel haha. En natuurlijk mijn camera.”

Eigen favoriet 
“Het ontdekken van nieuwe plekken en het strand want die had ik hier nog nergens genoemd. Dat is dan ook echt een minpunt van waar ik woon, dat het zo ver van het strand is. Even een wandeling maken, of lekker neerploffen bij een strandpaviljoen.”

Eunoiastudio