The Fifteen Favorites of // Joandi Loes van Hemelryk

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Marrit haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Joandi Loes van Hemelryk haar vijftien favorieten!

“Ik ben Joandi Loes Tholen, Sinds 14 augustus getrouwd met de liefde van mijn leven. Dus ik zit momenteel samen met the hubby nog op een hele grote roze wolk. Samen hebben wij een lief klein hondenkind genaamd Alice. Die zie je ook weleens op mijn Instagram terug. Ik blog over mijn grote passie: Interieur. Wel in de hele brede vorm. Denk aan alles wat je in een huis kan vinden dat je kan matchen aan je interieurstijl, dat komt allemaal aan bod. Stiekem ben ik een echte huismuts geworden. Lekker binnen met een theetje, onder een dekentje op de bank daar kan je me vinden. Maarja wat wil je met een blog waar heel veel tijd in kruipt (met heel veel liefde en plezier natuurlijk).”

Instagram: Hemelryk
Facebook:  Hemelryk
Pinterest:   Hemelryk

Lievelingsplek in huis
“Ik denk dan toch mijn bed en mijn hoekje in de bank.”

Kleur
“Ik ben onderdeel van Club wit in huis. Hoe meer wit hoe beter, in mijn kledij ben ik dan weer een echte pastel liefhebber en zul je nooit iets zwart terug zien. Die kleur draag ik niet net zoals rood en geel. Rood en geel vind ik ook helemaal niet leuk in huis trouwens.”

Seizoen
“Zonder twijfel de zomer. Ik hou van de zon en de warmte. In de winter verdwijn ik echt in een donker hoekje. Liefst van al deed ik een winterslaap en maakte ik enkel de zonnige dagen van de zomer mee. Want zelfs dat is tegenwoordig geen zekerheid meer: zon in de zomer.”

Moment van de dag
“De avond, ik haat opstaan. Op eender welk moment van de dag. Maar in bed kruipen (hoe fijn ik slapen ook vind) is toch altijd een dingetje. Ook voor de blog presteer ik gewoon beter in de avond.”

Guilty pleasure
“Ijsjes, ik kan echt elke dag ijsjes eten. The hubby eet elke dag vrolijk met mij mee maar een dag zonder ijs is voor ons echt een dag niet geleefd.”

Drankje
“Thee, ik kan echt niet leven zonder een kommetje thee. Cafétjes waar ze de domme regel hanteren na 21.00u geen warme dranken daar zie je me niet. Geef mij een theetje en eender waar ik ook ben, dan voel ik me thuis.”

Vakantie plek / land
“Moeilijk maar ik zou nu zeggen Griekenland; al sinds ik klein ben heb ik mijn hart verloren aan dat land. We zijn er nu ook op huwelijksreis geweest en ik kan je vertellen als het ooit zou kunnen dan emigreer ik om elke dag te genieten van het mooie weer, leuke mensen en het lekkere eten.”

Merk
“Ik ben super fan van Hay en Muuto helaas is mijn portemonnee daar minder fan van.”

Event
“Mijn eigen georganiseerde Let’s (M)eet Lunch. En anders absoluut Tomorrowland.”

Koffietentje
“In Antwerpen bij Esco’bar. Ook de broodjes zijn daar top. En ontbijten kan je er de hele dag. Wat wilt een avondmens als mij nu nog meer?”

Styling product
“Kaarsen, ondanks dat ik ze zelden aansteek. Ik heb een beetje een ingebakken angst van vuur (door mijn vader die brandweerman is) maar toch vind ik het erg leuk om overal kleine kaarsenpotjes weg te zetten.”

Gerecht / eigen baksel
“Er zijn maar een aantal dingetjes waar ik met plezier uren voor in de keuken sta en dat zijn eigenlijk mijn lasagnes. En alle varianten die ik daarop ondertussen heb verzonnen. De beste is wel degene met Mozarella en kippesto saus.” 

Werkplek
“Op onze loungezolder. Daar heb ik een hele kamer getransformeerd naar loungeplek/logeerkamer en bureau. Meer daarvan vind je hier:
http://aboutloes.com/2017/03/09/makeover-blog-loungezolder-deel-i/
en hier
http://aboutloes.com/2017/05/04/makeover-blog-loungezolder-deel-2-bureaustoel/

Winkel
“Heel erg cliché maar ik kan naar hartenlust shoppen bij de Søstrene Grene, maar wat ik in Antwerpen dan weer niet kan laten om altijd even binnen te wandelen is bij de Juttu. Een super leuke grote conceptstore waarin je alleen Belgische merken kan kopen. Een aanrader.”

Eigen favoriet
“Mijn favoriete magazine: Linda magazine, een tijdschrift waar echt iedereen een abonnement van moet aanschaffen. Jullie weten wat te vragen onder de kerstboom.” 

Dat waren Joandi Loes haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!

2 Comments
  • Joandi Loes Tholen

    20/10/2017 at 10:21 pm

    Dankjewel voor dit super leuke artikel Danique!

  • Danique Koldenhof

    21/10/2017 at 10:06 am

    Super leuk dat je mee deed! 🙂