Interieuradvies

Keuzes

Je bent toe aan een nieuw interieur, een make-over van je (nieuwe) woning. Een heel leuk vooruitzicht. Je hebt misschien zelf al wel allerlei toffe ideeën en inspiratie opgedaan en veel nagedacht over hoe jullie nieuwe interieur eruit gaat zien. Maar hoe kom je tot een keuze uit alle jouw inspiratie en ideeën? Waar jullie misschien door de bomen het bos niet meer zien, zie ik daar het allerleukste project in!

interieuradvies

Warm welkom

Wie wil dat nou niet? De voordeur opentrekken en je hart die een sprongetje maakt. Heerlijk dit fijne huis is van jou! Alles in huis heeft een eigen plek, de kleuren passen perfect bij elkaar en die plek waar jij van droomde om lekker te kunnen ontspannen na een lange werkdag die is er ook echt! Een sfeervol familiehuis die ook nog eens praktisch is ingedeeld! Om eenheid in een interieur te hebben is een goed, doordacht plan belangrijk. Zodat alle keuzes die je maakt ook daadwerkelijk bij jouw interieur passen.

interieuradvies

Echt jullie thuis

Met het interieuradvies zorgen we voor een duidelijk visueel ontwerp. Zo weet je van te voren al hoe alle keuzes samenkomen, dat deze indeling écht de beste indeling is voor jullie als gezin en dat jouw nieuwe interieur echt een sfeervol geheel wordt! Je ziet al jouw wensen, dromen en natuurlijk mijn creativiteit samen komen in visuele 3D beelden.  Als interieurontwerper vind ik het belangrijk dat je je in jouw huis comfortabel voelt en lekker kunt ontspannen. Een plek waar je écht kunt relaxen, een interieur met een sfeer die bij jou past. Met een interieuradvies voorkom je losse, onsamenhangende keuzes. Zodat jullie elke dag van jullie fijne, warme familiewoning kunnen genieten!

interieuradvies

Laten we vrijblijvend en gratis kennismaken. Ik ben heel benieuwd naar al jullie plannen

Plan een kennismaking in