Interieuradvies

Compleet Interieurontwerp Verbouwen

 

Compleet Interieurontwerp Verbouwen

 

Yes er staat een nieuw tof en groot avontuur op je te wachten! Een verbouwing. Een avontuur vol mogelijkheden maar zeker ook eentje die onrust en spanning met zich mee kan brengen. Vertel mij wat, zelf verbouw ik ook grondig dus ik weet voor welke hete vuren en keuzes je komt te staan! Overal stof, zand en misschien ook nog werklui door het huis. De keuzes vliegen je nog net niet letterlijk om de oren! Je wilt niet overhaast hoeven te beslissen waar je lichtpunten moeten komen als de indeling nog niet bekend is. En we kennen allemaal die stomme lichtpunten die we niet gebruiken, zo zonde! Welke vloer komt in welke ruimte, hoe hoog moeten de plinten, welke soort raamdecoratie past er en welke kleuren op welke muren? Hoe zorg je voor die warme, sfeervolle eenheid? Met een duidelijk 3D ontwerp zijn alle keuzes op elkaar afgestemd en weet je vooraf al hoe het er uit komt te zien. En zo zorg je er ook nog eens voor dat je ontspannen de verbouwing in én uit gaat!

Lees meer
interieuradvies

 

Interieuradvies herinrichting

 

Je bent toe aan een nieuw interieur, een make-over van je (nieuwe) woning. Een heel leuk vooruitzicht! Je hebt misschien zelf al wel allerlei toffe ideeën en inspiratie opgedaan en veel nagedacht over hoe jullie nieuwe interieur eruit gaat zien. Wie wil dat nou niet? De voordeur opentrekken en je hart die een sprongetje maakt. Heerlijk dit fijne huis is van jou! Alles in huis heeft een eigen plek, de kleuren passen perfect bij elkaar en die plek waar jij van droomde om lekker te kunnen ontspannen na een lange werkdag die is er ook echt. Een sfeervol familiehuis die ook nog eens praktisch is ingedeeld! Om eenheid in een interieur te hebben is een goed, doordacht plan belangrijk. Zodat alle keuzes die je maakt ook daadwerkelijk bij jouw interieur passen. Een duidelijk interieurplan voorkomt ook impulsieve aankopen die niet bij jouw interieur passen. Waar jullie misschien door de bomen het bos niet meer zien, zie ik daar het allerleukste project in!

Lees meer
Werkwijze
Brainstormen

Liever kort en krachtig brainstormen?

Is een geheel interieuradvies misschien net wat te uitgebreid voor jouw woonvragen? Heb jij gewoon een paar vragen waar je graag snel antwoord op wil zodat jij direct weer verder kan met jouw interieur? Heb jij vragen betreft jouw interieur, ben je nog steeds opzoek naar die ene perfecte fauteuil of wil je graag weten welke tegel het beste bij jouw keuken past? Misschien twijfel je over de indeling van jouw woning, ben je benieuwd of er een kookeiland past of wil je nu echt die witte muren eens een kleurtje geven.

Neem contact op
Interieuradvies Brainstormsessie