Interieuradvies in Zwolle

Zwollenaren opgelet: woon je in Zwolle en ben je zoekende naar passend interieuradvies aan huis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, want tijdens mijn studie tot interieuradviseur ben ik verliefd op deze prachtige stad geworden. Ik ken in Zwolle alle leuke plekken, de schattigste straatjes en (woon)winkels op mijn duimpje. En ook niet onbelangrijk: ik heb inmiddels al een aantal klanten in Zwolle interieuradvies mogen geven en dat zou ik voor jou ook heel graag doen!

Interieuradvies in Zwolle op basis van lokale bedrijven

De Sassenpoort, het sfeervolle Middeleeuwse centrum van Zwolle en de Peperbustoren. Jij weet ongetwijfeld waar ik het over heb, als Zwollenaar. Maar er zijn ook veel lokale ondernemers te vinden en inmiddels ben ik bekend met allerlei woonwinkels in Zwolle, waardoor ik jou een lokale shoplist kan bieden, passend bij het interieuradvies op maat. Dat beteken dus niet alleen dat jij straks extra kan genieten van jouw woning in Zwolle, maar dat je daar ook nog de lokale winkeliers een plezier mee hebt gedaan.

Interieuradvies Zwolle
Interieurstyling van een kantoor in Zwolle

Zo heb ik bijvoorbeeld eens de interieurstyling van een kantoor in een prachtig monumentaal pand in Zwolle mogen doen. Wat was het heerlijk om hier aan de slag te gaan: ik ontwikkelde een moodboard en zo werd de sfeer bepaald. Vervolgens kwam er onder andere de bovenstaande tekening op de wand, met alle highlights uit Zwolle. Maar ook hebben we fijne plekken gecreëerd om te kunnen ontspannen tijdens het werken. Lekker staren door de sfeervolle straten in het centrum. Lees hier meer over dit mooie project.

Wil jij ook interieuradvies in Zwolle?

Van particulieren met een woonhuis of een ondernemer met een kantoorpand, van horecaondernemers tot eigenaren van een klein appartement: ik adviseer je graag. Hiervoor heb ik diverse pakketten ontwikkeld, zo kun kiezen tussen Live Interieuradvies, Kleur- en Interieuradvies en Uitgebreid Interieuradvies. En er zijn nog meer opties. Bekijk deze hier! 

Wie is Danique?

Als gediplomeerd ruimtelijk vormgever aan vakschool Cibap in Zwolle heb ik mij gespecialiseerd in Kleur en Interieur. Ik verdiep me graag in de uiteenlopende wensen van mensen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn liefde en passie voor interieur ga ik altijd vol enthousiasme aan de slag. Mijn passie voor interieur in combinatie met de laatste interieurtrends, materialen en kleuren, zorgen ervoor dat ik altijd een passende oplossing creëer voor al jouw interieur- en woonwensen.

Lees meer over mij
MetDanique interieuradvies & ontwerp