Interieuradvies

“The details are not the details, they make the design.”

– CHARLES EAMES

Mis jij net die ene touch aan jouw interieur, komen jij en jouw partner er samen niet uit of wil je eens helemaal veranderen? Dan is een interieuradvies iets voor jou! Als opgeleid Kleur- en Interieur adviseur aan het Cibap in Zwolle heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik verdiep mij graag in de uiteenlopende wensen van verschillende personen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn enthousiasme, liefde & passie voor interieur, creativiteit en de laatste trend kennis op het gebied van interieur, materialen en kleuren vind ik graag een passende oplossing voor al jouw interieur- en woonwensen.

Omdat een interieur (advies) heel persoonlijk is bied ik verschillende pakketten aan waarin iedereen zijn of haar wensen terug kan vinden. Zo kun je kiezen voor een ‘Volledig advies‘, een ‘Live advies‘,  een ‘E-design‘ en een optie ‘Afstyling interieur‘. Sluiten deze pakketen toch niet helemaal aan bij jouw wensen, dan bied ik  de keuze ‘maakwerk advies‘ graag aan, hierbij kun je zelf precies aangeven wat jij graag in jouw advies terug wilt zien.

Mocht je er zelf niet helemaal uit komen of ben je benieuwd welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit? Dan kun je mij altijd een berichtje sturen en dan kijk ik graag met je mee. Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek waarin wij samen jouw woonwensen doornemen en dan tot een pakket of een maatwerk combinatie komen. Dit alles om uiteindelijk een goed, passend interieuradvies tot stand te laten komen.

Je kunt altijd contact met mij opnemen via hello@metdanique.nl

Alle genoemden prijzen bij de pakketten gelden voor één ruimte of vertrek (kleine ruimtes uiteraard in overleg) en zijn inclusief BTW.
Daarnaast berekend MetDanique geen reiskosten!

Wat klanten zeggen