5x de leukste hotspots in Arnhem

hotspot
Zelf was ik er al een hele tijd niet meer geweest terwijl het eigenlijk vrij dicht in de buurt ligt. Dus werd het weer eens tijd voor een bezoekje waarbij we uiteraard de (nieuwste) hotspots afspeurde. In mijn herinnering vond ik Arnhem niet zo heel erg leuk en gezellig maar deze hotspots brengen daar zeker verandering in!.

Mams Coffee
Alles van mama is altijd het lekkerst toch? Daar dachten zij bij dit toffe koffie tentje hetzelfde over! Op de route van het station naar het centrum zit dit te leuke plekje waar je even heerlijk neer kan ploffen. Uiteraard hebben ze ook aan alle harde werkers gedacht en is er binnen genoeg plek om even je laptop open te klappen. De cappuccino is heerlijk maar alle coffee specials die ik voorbij zag komen zagen er ook erg aantrekkelijk aan. Oh en als je aan de lijn bent wordt het oppassen want probeer al die heerlijk uitziende taarten in de vitrine maar eens te laten staan 😉
Bij Mams kan je de hele dag terecht want het leuke personeel schenkt tot 21/22 uur met liefde ook een heerlijk wijntje voor je in!

hotspot   hotspot  hotspot

Brew 2 cup
We hebben eigenlijk altijd wel zin in een lekker kop koffie en zeker in combinatie met een heel tof interieur. Bij Brew 2 Cup kan je daar zeker voor terecht, als je binnen komt lijk het pandje niet al te groot maar via de trap kom je in een soort kelder met allemaal gezellige, knusse hoekjes. Bestel je koffie boven aan het barretje en plof neer op de chesterfield bank of gezellig met z’n tweetjes een een knus klein tafeltje. Je vergeet eventjes dat je in het centrum van Arnhem zit! Oh en aan de overkant zit een toffe planten winkel, daar hebben we er namelijk nooit genoeg van toch? 😉

hotspot  hotspot  

Hemels 
Voor een heerlijke lunch kan je zoals de naam al vermoed goed bij Hemels terecht, een heerlijke hotspot! Ze hebben een leuk terrasje waar je, als die schijnt natuurlijk, van het zonnetje kan genieten. Hun menukaart wisselt regelmatig waardoor je er elke keer weer verrast wordt, lekkere en bijzondere combinaties staan regelmatig op de kaart. Alle broodjes zijn uiteraard ook in salade variant te bestellen en ook voor je toetje kan je er terecht. De vitrine staat vol met bonbons, taartjes en cake’s!

  hotspot  

HELLO. urban jungle & store
Een klein winkeltje waar je heel lang kan rondsnuffelen. Deze winkel heeft namelijk een verzameling hele toffe items, van planten tot vintage kleren en van sieraden tot boeken. Voor een cadeautje ga je hier zeker slagen en als je het even niet weet schiet de lieve eigenaresse je graag te hulp. Probeer dit winkeltje maar eens met lege handen te verlaten!

  hotspot  

Lost in wanderland
Nog zo’n winkeltje waar ik eigenlijk niet ben weg te slaan. De mooiste sieraden liggen er uitgestald maar je kan er ook zeker terecht voor een gave interieur item. Vergeet niet achterin het winkeltje even te kijken waar ze gave kleren heeft hangen. Weer zo’n winkeltje waarbij het onwijs lastig is om de winkel met lege handen te verlaten.

    

Heb jij nog een andere leuke hotspot in Arnhem ontdekt die mist in dit lijstje? Let me know!