autumn vibes | Oktober

autumn vibes De herfst is weer begonnen maar zo ook de woonmand. Oktober is namelijk een echte woonmand, buiten dat alle nieuwe trends op de beurzen worden geshowd gaan we ook met zijn alle weer naar binnen. Buiten zakt namelijk de temperatuur weer  (goed) onder de 20 graden en valt er regelmatig een regenbui. Echt Autumn Vibes. We zoeken de warmte en knusse gezelligheid weer binnen op maar nemen de aardse, natuurlijke sferen met ons mee!

De oktober woonmaand brengt ook veel nieuwe trends met zich mee die we direct kunnen mee nemen in ons interieur. Een van de voorkomende trend is de aardse trend, of te wel, natuurlijke sferen. Deze gaat natuurlijk al een tijdje mee maar zien dit jaar nog groter worden. Kleuren zoals terracotta, zand en bruin zijn zien we hierin vaak terug komen. Deze kleuren sluiten naadloos aan bij de Autumn Vibes van oktober. Want deze warme tinten zien we natuurlijk ook in de echte natuur terug komen, nog eventjes en alle bomen kleuren weer prachtige warme tinten.

Maar natuurlijk zien we ook groen terug in deze trend. Deze kleur doet ons uiteraard zeker aan de mooie natuur doet denken. De materiaal keuzes worden (maar moeten vooral ook) steeds duurzamer. Duurzaam linnen en stoffen (zelfs hele banken!) gemaakt van gerecyclede flessen. Sisal en rotan kunnen natuurlijk hierin ook zeker niet ontbreken. Maar nog een trend die we vaker terug zullen zien deze herfst; de droogbloemen. Sfeervol én super praktisch. Ze stralen zachtheid uit maar warmte en natuursferen. Een goed gedroogde bloem is ook nog eens onwijs lang houdbaar, zo kan je er extra lang van genieten! Voor mij is deze trend voorlopig een echte blijver!

Wil je meer inspiratie zien? Op mijn pinterest vind je nog veel meer interieur inspiratie!

Tags: