Bohemian vibes | Juli

Bohemian

Een Bohemian sfeertje voor deze hopelijk heerlijke zomerse maand. De vakantie’s staan voor de deur of misschien ben je zelfs al wel geweest?! Maar juli (en augustus) zijn voor mij toch wel echt dé zomermaanden. En bij zomerse temperaturen zien we ook vaker wat lichtere, zachtere tinten. Met invloeden vanuit het buitenland maken we van ons kikkerlandje en ons interieur ook een echt zomerse plek!

Bohemian betekent, vanuit het Frans vertaald, ‘niet-burgelijk’. Wat een goede vertaling is voor deze sfeer. In een Bohemian interieurstijl zien we namelijk veel invloeden vanuit het buitenland, denk bijvoorbeeld aan Marokko, Azië en Australië. Aardetinten, kleurrijke prints en fijne, zachte stoffen. Een mix van oude en nieuwe spullen, het hergebruik van materialen en veel natuurlijke invloeden. Denk hierbij aan rotan, terracotta en heel veel planten. Hierdoor zijn de mogelijkheden om te combineren eindeloos en valt de stijl dan ook bij veel mensen in de smaak.

Bij elke nieuwe maand hoort natuurlijk een nieuwe sfeer! Op de blog zul je dan ook rond de eerste van de maand een nieuw inspiratie moodboard zien verschijnen! Kan jij de maand heerlijk met nieuwe inspiratie beginnen! Op mijn pinterest bord vind je nog meer inspiratie voor een zomerse bohemian stijl en uiteraard nog vele andere sferen!

Een fijne maand en misschien ook wel een fijne vakantie gewenst!

April