Captain Cod Coffee & More

Captain Cod

Eerder kon je hier al lezen en foto’s bekijken over een heerlijk dagje aan het strand samen met Beate. Waar we na een heerlijke maar toch nog best een frisse fietstocht terecht kwamen in een ontzettend leuk strandtentje Captain Cod. Een super leuke plek waar je op elk moment van de dag terecht kan voor wat lekkers. 

Er hangt een fijne, ongedwongen sfeer bij Captain Cod. Je kunt er na een fijne, frisse, strandwandeling lekker tegen de kachel aankruipen, even uitrusten in het knusse zithoekje of juist aan een van de grote tafels een leuk tijdschrift lezen. Ze serveren heerlijke koffie, maar je kan er ook terecht voor een lekker ontbijtje, lunch, diner of een fijne borrel. Het concept food-sharing vinden ze bij Captain Cod ook heel normaal, op de kaart staan veel verschillende opties om samen te genieten van verschillende verse hapjes. En super leuk: je mag er je eigen wijn mee naar toe brengen, natuurlijk willen zij dat dan wel eventjes proeven ;). Maar aan de enorme, prachtige(!) wijnkast is te zien dat je ook in goede handen bent als je een wijntje van de kaart besteld.

Captain Cod

Captain Cod

In de zomer is het vast en zeker ook heerlijk vertoeven op het terras rondom de strandtent. Captain Cod is zeker een aanrader voor je dagje naar Zandvoort aan Zee. En als je er dan toch bent, vergeet dan niet om even het toilet te bezoeken & let dan vooral even op de wasbakken;). Zelfs hier hebben ze namelijk het concept van de strandtent door getrokken.
Boulevard Barnaart 24 – Zandvoort

Hier breekt het zonnetje een heel klein beetje door, hopelijk bij jou ook! Fijn weekend & voor vele natuurlijk een fijne meivakantie!

Liefs,

Danique