Cozy and Earthy | November

Cozy and Earthy

November verschillende bruintinten, donkerrood en groen. Als ik aan de november maand denk, denk ik aan deze kleurgroepen. Hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op de kleuren die we in deze maand in de natuur terug vinden. Maar het doet me ook denken aan een (bos) wandeling met bij terug komst een kop warme chocolademelk met een grote punt warme, verse appeltaart. Gezellige, donkere avonden binnen met een hele hoop kaarsen aan, op de bank onder fijne dekens. Cozy and Earthy November.

Op deze gedachtes is het november moodboard gebaseerd. Cozy en Earthy, knus en aardse sferen. Aardse tinten en materialen. Aardetinten bestaan uit meerdere kleuren dan waar je eigenlijk direct aan denkt; bruin, beige en misschien wat groen. Maar juist ook kleuren als geel, oranje en rood zijn echte aardetinten. Eigenlijk alle mooie kleuren die je in de natuur terug kan vinden. Een interieur met aardetinten betekend niet alleen maar dat je de bovengenoemde kleuren combineert. Want dan is er grote kans dat je interieur een heel eentonig beeld wordt. Combineer deze kleuren eens met bijvoorbeeld goud voor een chique touch. Houd je meer van een stoer interieur? Voeg dan zwart en koper toe! En uiteraard voor een wat meer frisse balans voeg je wit toe.

Om een fijn kleurenpallet te kunnen maken voor jouw ruimte is het het fijnste om te beginnen met het maken van een moodboard. Gebruik een kleurenwaaier, oude tijdschriften en/of juist Pinterest voor inspiratiebronnen. Op deze manier kan je afbeeldingen die jou inspireren bij elkaar plaatsen en kijken welke tinten hier het beste bij passen. Durf contrasten te creëren, een contrast geeft namelijk net dat beetje aan je interieur. Zo houd je het speels! Een heerlijke bezigheid voor na je fijne, frisse boswandeling. Met een grote mok warme chocolademelk, een verse stuk appeltaart vermaak jij je prima die regenachtige dagen in november!

Hulp nodig bij het maken van een moodboard of heb je vragen over hoe jij dit pallet toe kan voegen in jouw interieur? Stuur mij gerust een berichtje, ik help graag! Fijne herfst!