De Najaarscollectie van Søstrene Grene

Najaarscollectie Søstrene Grene
Nu de zomer toch echt aan zijn einde blijkt te komen, gaan we massaal weer naar binnen toe. En stiekem is dat ook wel weer heel erg lekker, gezellig op de bank, kaarsjes aan en weer volop inspiratie opdoen voor het interieur. Want na een hele zomer buiten krijgen we ook wel weer de kriebels om wat te veranderen aan het interieur. Søstrene Grene lanceert op 6 september de nieuwe najaarscollectie en dat betekend weer een hoop nieuwe, toffe items! Hierbij vandaag alvast een kijkje in de nieuwste collectie van de zussen.. Kijk je mee?

De nieuwe najaarscollectie zit vol met zachte en ingetogen kleuren, vrouwelijke invloeden maar ook met strakke architectonische en levendige items. Zelf vertellen ze dat ze zich vooral bezig hielden met het creëren van geometrische vormen en delicate patronen, maar uiteraard werd er ook weer goed nagedacht voor de functionaliteit van de ontwerpen. Søstrene Grene staat natuurlijk bekend om haar Scandinavische stijl wat in de zachte vrouwelijke kleuren ook duidelijk is terug te zien. In de collectie zien we mooie meubelstukken gemaakt van houtfineer, subtiele sfeervolle lampen en artistieke objecten voor aan de muur. De collectie bevat dit najaar natuurlijk ook een ruime collectie accessoires, evenals tof servies, fijne keramieken en zachte textiele.

“De magie van interieurontwerp is dat het tegelijkertijd uw huis mooier en ruimtelijker kan maken” aldus Clara, een van de zussen van Søstrene Grene.

Najaarscollectie Søstrene Grene Najaarscollectie Søstrene Grene

Najaarscollectie Søstrene Grene Najaarscollectie Søstrene Grene  

De collectie zal vanaf donderdag 6 september in de winkels liggen met uitzondering van een aantal items die 20 september in de winkels verschijnen. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Ik zal mijn 3 favorieten binnenkort delen hier op het blog!

1 Comment
  • Danique Koldenhof

    23/08/2018 at 7:31 pm

    Jaa er zitten echt weer hele toffe items tussen he?! 🙂