Feest maand | December

feest maand

December, een overvolle maar feestelijke maand. Met vaak veel donkere dagen en met een beetje geluk sneeuw! Van vorig jaar kan ik mij nog goed herinneren dat er precies op mijn verjaardag, een dag sneeuw lag! Als ik een maand toch een gezellige maand in huis vind is dat zeker december. Buiten lekker koud, binnen warm, overal kaarsjes, gezellige (kerst) decoratie en meestal is het huis gevuld met familie en vrienden. Een moodboard afgestemd op de Feest maand December..

Ok√©, om eerlijk te zijn heb ik persoonlijk niet zoveel met kerst.. Wel met de feest maand zelf, want in alle drukte van de december maand ben ik ook nog eens jarig! Maar goed, niet mega veel met kerst zelf dus.. Wij gaan namelijk al een heleboel jaren achter elkaar tijdens de kerst op wintersport. Dus als ik aan kerst denk denk ik direct aan snowboarden, het vakantiehuisje en uiteraard het lekkere eten. Wat ook betekend dat wij thuis al jaren geen kerstboom meer hebben. Maar dat betekend niet dat je je interieur niet een beetje kan aanpassen aan deze gezellige maand. It’s all about the details..

Als je, net als ik, dit jaar niet voor de kerstboom gaat zijn er genoeg andere manieren om je interieur aan te passen naar deze feest maand. Je kan ook kiezen voor mooie eucalyptus takken of een heel klein cedarboompje. Maar uiteraard zijn er ook genoeg andere mooie kerst accessoires te vinden. Zoals mooie papieren sterren, kleine (gouden) vlaggenlijntjes en kersthangertjes. Uiteraard kan je ook gewoon je huis versieren met de mooiste kerstballen zonder dat je een boom hebt staan! Je kan ook de natuur wat naar binnen halen, bundel een paar mooie takken of vorm hiermee op een houten bord je kerstboom! Uiteraard geeft ook alle kaarsen in huis aansteken een heel feestelijk gevoel ūüėČ

Opzoek naar meer (kerst) interieur inspiratie? Op mijn Pinterest deel ik regelmatig de mooiste interieurs en andere inspiratie bronnen. Heb je vragen over hoe je jouw interieur kan omtoveren in een feestelijke maand van het jaar? Stuur gerust een berichtje, ik help je graag!