Flotte Deventer


Al eens eerder zag ik het op social media voorbij komen, het nieuwe concept store Flotte in Deventer. Het zag er zo erg leuk uit dat ik er vorige week spontaan  een bezoekje aan bracht. In een zijstraatje met meerdere toffe winkeltjes hebben moeder en dochter een prachtig pandje opgeknapt en ingericht. Je kan er terecht voor een kopje koffie, woon accessoires maar ook tweede hands spulletjes. Een super leuk concept waar het bijna onmogelijk is om met lege handen de winkel te verlaten. 

Moeder en dochter, Charlotte en Floor hebben samen Flotte opgericht, een winkeltje waar je een mix vindt van nieuwe en gebruikte producten. In een fijne ruimte zijn verschillende producten waaronder vintage kleren en tasjes maar ook nieuwe woonaccessoires te vinden zijn. Met het groene stickertje geven ze aan dat je een tweede hands pareltje in handen hebt die jij weer een nieuwe leven kan geven! Een heel goed en leuk concept!

Tussen het winkelen door kan je hier ook even lekker neer ploffen in het knusse cafe gedeelte waar je van een kop koffie met taart kan genieten. Maar ook voor een verse lunch ben je hier op de goede plek! De lunches worden namelijk ook zelf gemaakt door moeder en dochter! Heb je geen tijd om lekker uitgebreid te gaan zitten? Ze hebben er ook coffee-to-go!


En zoals ik al zij is deze winkel verlaten met lege handen nogal een opgave. En aangezien ik daar toch al niet zo goed in ben is het mij deze keer ook weer niet gelukt 😉 en nam ik een super tof vintage leren tasje mee naar huis. Zeker een plek waar ik nog eens terug kom!

Liefs, Danique