Happy New Year | Januari 2020 | Interieuradvies aanbieding!

Happy New Year
Het heeft altijd iets fris vind ik zelf, een nieuw jaar! Het voelt toch altijd als een leeg canvas vol met mogelijkheden die je zelf kan invullen. Heerlijk! Zo ook in huis geeft het nieuwe jaar meestal een heel fris en misschien wel leeg gevoel. De kerstboom inclusief alle gezellige versieringen zijn weg, de lampjes zijn opgeruimd en het is buiten nog steeds donker.. Wil jij 2020 wel warm en gezellig beginnen? MetDanique heeft een speciale Live Interieuradvies aanbieding de gehele januari maand!

Ondanks alle drukte in december is het altijd wel een hele fijne en gezellige maand. Ons huis staat vol met gezellige versieringen, een kerstboom vult net even die lege plek in de woonkamer en de lampjes geven een knusse touch aan je interieur. Maar in januari zijn we er dan ook meestal wel weer klaar mee.. Al die naalden die steeds door je hele huis liggen, de scherven van die gevallen kerstbal kom je ook overal weer tegen en de verlichting waarvan er steeds net eentje kapot.. Maar zo zonder kerstboom voelt je woning ook wel heel erg kaal aan.. Want stond er ook al weer op de plek van de kerst boom? Valt het je nu pas op dat de muren wel erg wit zijn en zonder al extra lampjes ontbreekt het ook best wel aan sfeer verlichting? Laat MetDanique je helpen!
Live Interieuradvies
Frisse start Interieuradvies Aanbieding !
Laat mij jou helpen om jouw interieur in januari dezelfde warme sfeer te geven als in december maar dan zónder die boom! In de gehele maand januari geldt de volgende nieuwjaarsactie!
Een Live Interieuradvies bij jouw thuis nu voor € 175,- in plaats van € 195,- euro!
Met twee uur krijg je bij jouw thuis direct interieuradvies, voor zie ik je graag van tip en tricks en is er alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. Naderhand krijg je een kleine uitwerking met o.a. een moodboard opgestuurd. Zodat je gemakkelijk verder zelf aan de slag kan! Dit interieuradvies aanvragen kan via de interieuradvies pagina of stuur een berichtje/mailtje! De actie geldt automatisch bij elke aanvraag in januari 2020.
Geldig bij Live Interieuradvies aanvragen tot 31 januari 2020. Meer informatie over een interieuradvies vind je op deze pagina!