Hotspot Zwolle | Hier en Daar

Hier en Daar Zwolle
Als je mij volgt op instagram heb je het waarschijnlijk al meerdere keren voorbij zien komen, het koffietentje Hier&Daar in Zwolle. Daar ben ik namelijk zodra ik in Zwolle ben eigenlijk altijd wel eventjes te vinden, voor een heerlijke koffie of om eventjes m’n laptop daar te openen..

Midden in het centrum van Zwolle zit espresso- en wijnbar Hier en Daar, je kan dit gave plekje eigenlijk bijna niet missen want de oranje kozijnen zie je al van ver! Begin er je dag in Zwolle met een heerlijke cappuccino en yoghurt met granola voor het raam, kijkend naar de voorbij wandelende mensen. Maar stap er gerust ook voor de lunch binnen, ze serveren heerlijke verse broodjes met biologische sappen. Maar als je dan toch voorbij de toonbank komt ben ik benieuwd of je al die lekkere taarten links kan laten staan ūüėČ Zoals de naam al zegt kan je er ook s’middags lekker neerploffen op het terras voor een wijntje of heerlijk speciaalbiertje. Ook aan borrelhapjes hebben ze gedacht, het kaasplankje is zeker een aanrader!

Hier en Daar Zwolle

Maar het is ook de perfecte plek voor om nog eventjes de laptop erbij te pakken en al koffie drinkend de laatste opdrachten af te werken. Het plekje bij het raam is als ik alleen ben echt mijn favorieten plekje, lekker met een cappuccino genieten van alle mensen die door de stad wandelen. Sinds de verbouwing zijn de werkplekjes mogelijkheden eigenlijk nog groter geworden en zie ik er regelmatig iemand zijn laptopje open klappen.

Hier en Daar Zwolle   Hier en Daar Zwolle

Ik zou zeggen, om welke redenen je ook in Zwolle bent, ga zeker even langs Hier en Daar!