Kleur van het jaar 2018

Kleur van het jaar 2018

Flexa presenteerde alweer een week geleden zoals zij elk jaar doen, de nieuwe kleur voor het jaar 2018. De kleur van 2018 is Heart Wood. De zachte kleur staat voor huiselijkheid, is eenvoudig toe te passen in elk interieur en geeft een rustgevende uitstraling. Precies waar ze bij Flexa naar opzoek waren, om de mensen in deze toch hardere tijden weer in contact te brengen met kalmerende en serene kleuren uit de natuur.

Ieder jaar kiest Flexa de nieuwe kleur voor het opvolgende jaar uit. Vorig jaar was het bekende Denim Drift de kleur van het jaar. Maar gezien de onvoorspelbare tijden waarin we leven kwamen de kleurexperts en forcasters dit jaar uit bij een serene en warme kleur. Heart Wood is een kleur die meer naar het roze neigt dan naar een normale natuurtint wat ervoor zorgt dat de kleur een warme uitstraling heeft, erg fijn om zo de donkere dagen door te komen!

Kleur van het jaar 2018

Flexa heeft ook de ColourFutures 2018 paletten bij de kleur ontworpen. Elk palet biedt een verzameling tinten waarbij Heart Wood naadloos aansluit. Heart Wood beschikt over vier kleurenpaletten waarvan er één in deze post is opgenomen. The Inviting Home.
Het uitnodigende huis waarin je comfort en gemak vind, jouw herinneringen creëert en waarin je mensen ontvangt die voor jouw belangrijk zijn. De koele tinten blauw staat voor het leven die worden ondersteund door de makkelijke neutrals en zeegroen die staan voor de verbinding met familie en vrienden.

Wat vind jij van De Kleur van het Jaar 2018? Heb jij hem al toegepast in jouw interieur of kan je nu al niet wachten tot de volgende kleur? Wil je meer lezen over De Kleur van het Jaar 2018, ga dan naar Flexa.nl.

Liefs,
Danique