L’AMUZETTE GENT


In de vorige blogpost over mijn dagje Gent kon je al wat lezen over L’ Amuzette. Maar omdat alles bij elkaar, de winkel, de onverwachtse B&B en de super lieve eigenaren zo ontzettend leuk was besloot ik er nog een kleine blogpost aan te wijden. Gent staat zeker nog eens op mijn lijstje en dan weet ik ook al wat mijn slaapplekje wordt!

In een van de leukste panden die ik die dag in Gent bezocht zit L ‘Amuzette. Een concept store waar ze de fijnste merken verkopen, je terecht kan voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte taart of een (gezonde) lunch. En als kerst op de taart, voor als je niet genoeg kan krijgen van de winkel en deze lieve mensen, een B&B! Boven de winkel bevindt zich een ruime twee persoonsslaapkamer, een louge kamertje met een koffiehoekje en een ruime badkamer met bad! Dé plek om heerlijk tot rust te komen na een dagje Gent.

        

Laat een goede en hele fijne start van de dag maar aan eigenaren Ophelie en Jean over. Op je kamer ligt namelijk een briefje met allerlei lekkernijen die je kan bestellen als ontbijt. Huisgemaakte granola en confituur, verse sinaasappelsap en echte botercroissants.. Loopt het water je niet al in de mond? En het leuke is, bijna alles wat je ziet en/of gebruikt is te koop! Ze verkopen ook hele fijne gidsjes over Gent, zo vind je gemakkelijke alle local hotspots om je helemaal thuis te voelen in Gent. Probeer trouwens, zéker als je hier overnacht, maar eens met lege handen L’ Amuzette te verlaten, nog een hele opgave 😉

Liefs, Danique