Lekker Burgelijk Maastricht

Lekker Burgelijk MaastrichtDe culinaire hoofdstad (van Limburg) is natuurlijk wel Maastricht. Lekker Bourgondisch genieten. Bij Lekker Burgelijk Maastricht kan dit ook heel erg goed. Burgerlijk is een hip tentje in Wyck waar je uiteraard burgers kan krijgen maar ook veel andere lekkernijen. Om echt eventjes te genieten. Het begon net te regenen wat ons natuurlijk een heel goed excuus gaf om eventjes dit leuke tentje in te gaan!

Lekker Burgelijk Maastricht

Burgerlijk is super leuk ingericht, je kan er in het raam aan de ‘bar’ zitten of juist lekker wegkruipen in een knus hoekje voor twee. Er hangt een hele fijne, ontspannen sfeer, je kunt er ook gerust met je laptop een middagje gaan zitten werken. Op verschillende krijtborden staan hun specialiteiten en drankjes opgeschreven. Alleen zo word je keuze er natuurlijk niet gemakkelijker op. We wilden eigenlijk alleen een drankje doen maar toen we al die lekkere gerechtjes zagen staan, bezweken we. (lees; ik bezweek, ik heb echt geen ruggengraat als het hierop aan komt 😉 ).

Lekker Burgelijk Maastricht

En bij een wijntje en een speciaal biertje hoort natuurlijk wel iets lekkers. Wij kozen voor het mixplankje met verschillende, bijzondere soorten bitterballen. Het plankje bevatte bitterballen met geitenkaas, garnalen bitterballen en duroc-truffel bitterballen en bij elk soort zat een heerlijk bijpassende, bijzondere mayo. Echt heerlijk!
Burgerlijk- Rechtstraat 37

Wanneer je een tripje naar Maastricht aan het plannen bent mag je buiten deze leuke plekjes eigenlijk ook Burgelijk Maastricht echt niet overslaan!

Liefs,

Danique