Mijn favorieten uit de Søstrene Grene collectie

Søstrene Grene
Vorige week konden jullie al een beetje een beeld krijgen van de nieuwste collectie van Søstrene Grene. Daarin beloofde ik ook dat ik alvast mijn favorieten uit de collectie zou benoemen. Ik heb mijn drie lievelings producten uit de interieur collectie op een rijtje gezet, kijk je mee?

Zeker een van mijn favorieten zijn de gekleurde decoratieve tegeltjes. Leuk voor boven je werkplekje, hang ze in een afwijkende patroon en wissel ze eens af!
€ 1,77 per stuk

Søstrene Grene Søstrene Grene

Altijd goed, een mooie spiegel komt altijd van pas! En hoe leuk is deze? Door de lengte kan je nog wel je outfit even checken voor je de deur uit vliegt maar neemt niet de hele muur in beslag. De ovale vorm vind ik heel erg mooi, minimalistisch maar vrouwelijk.
€ 23,60 per stuk

Deze serveerplank vind ik ook echt een winner! De uitgekozen houtsoort is erg chique en met zijn vorm en lijnen spel valt hij direct op, perfecte plank voor de zaterdagavond borreltjes
€  8,31 per stuk

Søstrene Grene

Dat waren mijn drie favorieten uit de collectie, hebben jullie al een of meerdere favorieten? Donderdag 6 september liggen ze (bijna) allemaal in de Søstrene Grene  winkels dus dat wordt rennen!