Paas inspiratie | Nature Easter

Paas inspiratie

Pasen staat alweer voor de deur dus zoeken we massaal naar lekkere en leuke ideetjes voor een brunch en/of een diner en natuurlijk de tafel styling! Een van mijn favoriete momentjes tijdens pasen is dan toch wel de brunch, gezellig met de familie aan een uitgebreid, gezellig gedekte tafel. En als we aan Pasen denken schiet, denk ik toch bij vrijwel iedereen de woordjes ‘geel’ en ‘(chocolade) eieren’ te binnen. Maar dit jaar wilde ik graag wat anders ipv het ‘paas-geel’ en de ‘paastakken’ en ging ik voor een Nature Easter. De (chocolade) eieren vind je toch ook dit jaar weer bij ons op tafel!Paas inspiratie

Paas inspiratie

Lekker rustig wakker worden met hopelijk het zonnetje, want het liefst brunchen we natuurlijk buiten in de zon! Dit fijne, gezellige ochtendje maken we nog net iets leuker door een mooi gestylde tafel. Dit jaar ga ik voor een ‘nature-look‘ pasen. De Paas takken & het typische geel (buiten die van de verse jus om;) maken dit jaar even plaats voor hout, plantjes en groen!

Paas inspiratie

Paas inspiratie

Voor het brood ging ik voor een ongesneden, desem brood, zo kan je zelf lekker de dikte van je snee bepalen! Het broodplankje is een limited editon, gemaakt door de boyfriend himself 😉 . Zelf geperste jus d’ orange, een gekookt eitje en wat vers fruit, alle ingrediënten voor een heerlijke brunch lijkt mij zo.

Paas inspiratie

Voor de ontbijt bordjes koos ik ook voor een houten variant. Deze vind je trouwens bij de Intratuin! Op het bordje heb ik een varen plantje gelegd, ik heb zelf voor de neppe variant gekozen in verband met de hygiene omdat hij met deze tafelstyling op het ontbijt bordje ligt. Met een paar kleine, schattige plantjes stylde ik onze Paas tafel af. Een kleine Paas inspiratie, enjoy!

Ik wens jullie alvast hele fijne, gezellige en natuurlijk lekkere daagjes!

Liefs,

Danique

 

2 Comments
 • Rensina Steursma

  12/04/2017 at 7:36 pm

  Leuk!!
  Enne goeie tips van die houten bordjes bij de Intratuin. Ik ben op dit moment opzoek naar mooi, verschillend servies. Dus ga zeker binnenkort een kijkje nemen bij de intratuin.

 • Danique Koldenhof

  13/04/2017 at 9:01 am

  Dankjewel! Jaa ze hebben daar veel meer leuke bordjes! Zeker een kijkje waard 🙂