Pap, i love you! | Vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tips

Aanstaande zondag is het alweer vaderdag. Persoonlijk vind ik het lastiger om cadeautjes voor vaderdag te bedenken dan voor moederdag. De meeste winkels zijn gerichter op moederdag en valt een interieur gericht cadeautje of een sieraad al snel in de smaak. En eigenlijk wil je niet terug vallen op een paar sokken of een aftershave (waarvan hij er toch al 20 heeft ūüėČ ) Daarom vandaag Vaderdag cadeau tips op de blog!

(Leren) Schort! Staat jou vader ook graag in de keuken of is hij zomers helemaal in zijn element achter de bbq? Dan is een leren schort iets voor jou vader! Leren schort zijn vaak wel wat prijziger maar zeker een schot in de roos!
De Stonewash schorten van KOOK zijn ontzettend gaaf en alles behalve saai! Ze zijn gemaakt van katoen en voorzien van een leren band met sluiting. Op de voorkant van de schort zit een leren applicatie bevestigd van het KOOK logo.

Vaderdag cadeau tips       Vaderdag cadeau tips             

De leren schort is¬†verkrijgbaar bij¬†horecaworld, momenteel zijn ze ook nog eens afgeprijsd van ‚ā¨ 85,- naar ‚ā¨ 65,- . De schortten van KOOK zijn verkrijgbaar bij VT Wonen en kost ‚ā¨¬†39,95.

 

Luckies reisdagboek!¬†Is jou vader ook gek op reizen en misschien ook wel een echte daredevil? Dan is het reisdagboek van Luckies het perfecte cadeau! Het boek bevat 8 kraskaarten, 64 pagina’s vol met tips & must-do’s die je wereldwijd kan doen √©n er is genoeg ruimte op al zijn ervaringen op te schrijven!

Vaderdag cadeau tips                

                     Vaderdag cadeau tips
Het reisdagboek van Luckies is verkrijgbaar bij VTWonen voor ‚ā¨ 24,95.¬†

 

Mujjo Ipad Envelop! Gaat jou vader elke dag met zijn ipad op pad, maar heeft hij hier nog geen of misschien wel een hele leuke hoes voor? Dan kan jij hem deze vaderdag van dit probleem afhelpen met de mooie zwarte, vilt met leren hoes van Mujjo! De hoes is gemaatk voor een ipad mini met evt zelfs een Smart Cover erom heen en is waterafstotend! De hoes bevat ook nog eens extra opbergvakken voor bijvoorbeeld papieren en een sleuf voor pasjes en/of visitekaartjes!

Vaderdag cadeau tips  Vaderdag cadeau tips     

De ipad envelop sleeve van mojjo is verkrijgbaar bij oa. Bol.com. Momenteel m√©t korting voor maar ‚ā¨ 35,70!¬†

Zo, dat waren de drie stylische Vaderdag cadeau tips! Natuurlijk is klein cadeautje om je liefde voor je vader te showen ook perfect en met een heerlijk ontbijtje op bed maak je hem vast ook heel erg blij!
Fijne vaderdag alvast allemaal!

Liefs,
Danique