Sleepy Heartwood

Heartwood
De slaapkamer van mijn ouders kreeg onlangs een kleine make-over. De muren kregen een fris nieuwe kleurtje en ook de kast moest er aan geloven. Dat deden we natuurlijk met de kleur van het jaar, Heartwood.¬† Een fijne zomerse ruimte met zwarte details. Er slaapt natuurlijk een ook man in deze kamer ūüėȬ†

De slaapkamer van mijn ouders is redelijk groot maar heeft maar één raam. Om de kamer optisch wat groter te laten lijken hebben we ervoor gekozen om de kast in dezelfde kleur als de muur te schilderen in de kleur Heartwood. Zo blend de kast beter met de muur waardoor hij minder in het oog springend is. Voor de accessoires zijn we naar het leuke woonwinkeltje BijAnne gegaan. De grote rotan schaal en het plantenmandje geeft de kamer een wat meer beachy vibe. Daar en tegen geeft juist de zwarte details wat meer stoerheid aan de kamer. In combinatie met de zwarte lamp zorgt dit voor herhaling in de slaapkamer.

Heartwood Heartwood

Wil jij nou ook een (kleine) update aan jouw kamer geven maar kom je er zelf niet uit? Bekijk de interieur advies pagina’s voor meer informatie of neem gerust contact met mij op!

Liefs, Danique