My bedroom | Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie

Na een paar stress volle dagen was ik eindelijk weer eens een dagje vrij. En met het zonnetje van vandaag was dit natuurlijk extra fijn. Na een heerlijk ontbijtje buiten ben ik weer eens lekker gaan rommelen in mijn kamer. Wat ziet een kamer er toch mooi en fris uit wanneer de zon naar binnen schijnt! Ik werd er helemaal gelukkig van. Een kleine slaapkamer inspiratie!

Dus vandaar een blog over mijn slaapkamer vandaag. Tegenwoordig zit ik er niet meer zo vaak (lees nooit 😉 ) als ik eerder wel deed, want nu zit ik eigenlijk altijd met mijn laptopje beneden. Toch best zonde, want het is een heerlijke, lichte kamer. Zo’n anderhalf jaar geleden wilde ik namelijk weer eens wat anders mijn kamer en kreeg de toen groen/grijze muur, een okergeel/oranje kleurtje. Waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben!

Slaapkamer inspiratie
Mijn nachtkastje is een kringloop gelukje. Daar vond ik namelijk de twee houten kistjes die ik op elkaar heb gezet. Aan de onderste heb ik wieltjes vast gemaakt. Zo kun je hem gemakkelijker verschuiven. Ohja, de kistjes heb ik niet aan elkaar vast gemaakt, kun je nog eens wat wisselen! Wel oppassen dat je de bovenste er dan niet vanaf stoot 😉 Een kleine slaapkamer inspiratie!

Fijn weekend allemaal en geniet van de zon!

Liefs Danique

1 Comment
  • Suzanne

    24/03/2017 at 7:09 pm

    Wat leuk dat ik nu je slaapkamer eens zie! Wat een heerlijke ruimte. Xxx Suus