Trends in 2019 | Behang op het plafond

behang op het plafond
Afgelopen week was ik samen met het &SUUS team op de trendlezing van Elle Decoration. Een super interessante en leuke middag! We kregen uitleg over de verschillende trends, voorbeelden te zien die gespot waren op de beurs in Milaan en raakte uiteraard helemaal enthousiast! Een van de echte trends in 2019 is behang op het plafond! 

De overduidelijke trends die regelmatig naar voren kwamen tijdens de lezing waren; duurzaamheid, samen delen en kleuren (yes!). Een hele gave daaruit vond ik zelf; een behangetje op het plafond! Het plafond is vaak een oppervlakte die meestal wit en niet zo opvallend is. Maar ook deze oppervlakte gaan we in 2019 steeds meer bij de woning betrekken. Met een behang op het plafond maak je direct een gaaf statement! Door het plafond met een kleurtje en/of print te behangen krijg je direct een hele andere sfeer aan je woning. Met bijvoorbeeld een donker kleurig behang creëer je intimiteit in een ruimte. En met een wat zachter, warme tintje lijkt je ruimte optisch veel groter!

behang op het plafond

behang op het plafond

Vind je het toch wat eng om direct te beginnen een behang op het plafond in je woonkamer? Probeer het dan eerst eens uit in een kleinere ruimte, je slaapkamer of het toilet zijn hier hele geschikte ruimtes voor! Zo maak je de kleine ruimtes wat intiemer en speelser. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om eerst eens met een kleurtje te beginnen in plaats van een behang op het plafond. Met Spiced Honey ontstaat er ook een warm en retro effect!
Wat vind jij van deze trend? Een gave statement trend of laat je deze liever even aan je voorbij gaan?

 

April

afbeeldingen op deze blogpost zijn niet van mijn eigen hand. links toegevoegd.