Vtwonen & Designbeurs 2017 | VTwonenhuis

Afgelopen week was het dan weer zo ver, de VTwonen&Designbeurs. Afgelopen vrijdag ben ik samen met Lieke van Streept naar de beurs geweest, waar dit jaar ook Suzanne van &SUUS stond met het nieuwe merk WOWN. Zoals elk jaar liepen we, toen we ons rondje beurs begonnen, regelrecht op het VTwonen huis af want daar zijn we toch elk jaar weer heel benieuwd naar. Wat was het weer groots, gezellig en mooi. Een foto verslag van het VTwonen huis vind je in deze blogpost!

Zoals ieder jaar is in de woonmaand oktober, de VTwonen&Designbeurs in de Rai Amsterdam. Het was ontzettend druk en warm en dat in combinatie met de gele spots die (bijna) overal boven hingen, was het niet heel makkelijk om goede, lichte foto’s te maken. Ook merk je dat de beurs het mega snelle social media niet meer bij kan benen en we al veel producten en trends hebben voorbij zien komen. Vooral de ‘urban jungle’ trend was weer een veel voorkomend op de beurs. Maar neem vooral zelf een kijkje in het foto verslag hieronder. Die iets uitgebreider is geworden dan ik in eerste instantie had gepland ūüėČ

De Tuinkamer 
              

De woonkamer en keuken 
Het VTWonen huis was dit jaar niet ‘echt’ een huis maar meer verschillende stijlkamers waar je doorheen kon lopen. Aan de ene kant ¬†kon je zo gemakkelijker door het ‘huis’ heen lopen maar aan de andere kant was er vaak geen andere uitgang in een kamer en dus heel erg druk. De woonkamer en de keuken waren ingericht met neutrale kleuren en aangekleed met veel mooie kunst objecten.

                

Slaap- en badkamer
De slaapkamer met badkamer vond ik qua kleurgebruik erg mooi en warm én zeker anders dan alle andere kamers in het huis. Er was een mooie oplossing voor een kleinere badkamer gebruikt in dit ontwerp en door gebruik te maken van verschillende spiegels leek de ruimte optisch groter.

Tiny House
Van het Tiny house heb ik helaas door de drukte niet zoveel foto’s kunnen maken maar ook deze was heel mooi en knus en heel handig ingericht.

Kinderkamer 

  

Het foto verslag van het vtwonen huis is nogal uitgebreid geworden (oeps ūüôā ) dus de andere high lights van de beurs, zoals onder nadere het Karwei huis en de stand van de WOWN-crew, aanstaande vrijdag zien. Dus houdt de blog in de gaten!

Liefs, Danique