VTwonen&designbeurs 2017 | Highlights

Afgelopen dinsdag kon je hier  al lezen over het VTwonen huis wat natuurlijk ook dit jaar weer op de beurs stond. En in deze blogpost kun je over een paar andere high lights lezen, maar ook vooral bekijken. Want ondanks het snelle social media heeft de VTwonen&designbeurs er weer iets van weten te maken en ons toch met inspiratie naar huis weten te sturen.

Dit jaar stond voor het eerst WOWN op de VTwonen & designbeurs. WOWN is een nieuw woon-merk waarin bloggers Suzanne van &SUUS, Anki van Zilverblauw & Souraya van Binti Home hun krachten bundelen. Van de eerste samples van de WOWN collectie kon je via een ‘kijkdoos’ bekijken. Super leuk bedacht, ontzettend mooie collectie waarin de stijl van de drie verschillende bloggers goed te herkennen is.

 

Flexa HeartWood Stand

Natuurlijk stond ook dit jaar Flexa met meerdere stands op de beurs om de kleur van het jaar te promoten. Hier kon je op het blog al kleur van het jaar 2018 Heartwood bekijken. Op de beurs stonden verschillende bloggers met een eigen stand waarin ze ieder in hun eigen stijl de kleur HeartWood hadden gebruikt. Ontzettend leuk gedaan en zo kon je gelijk een hele dosis inspiratie opdoen! Ook was er live stand waarin Marij van Enter My Attic iedere dag met een door het publiek gekozen kleur aan de slag ging!

Het Karwei huis

Karwei had ook een erg leuke stand op de beurs. Ook zij hadden dit jaar heel veel kunst gebruikt en met de sfeer van een ‘atelier’ de ruimte ingericht. Fijne kleuren en materialen combinaties kon je hier vinden.

Highlights
Zoals ik al in de andere blog vertelde merk je dat de beurs ook moeite heeft om het razendsnelle social media bij te benen. Toch al wel veel trends en producten hebben we al eens voorbij zien komen maar ondanks alles zaten er natuurlijk wel echt (bekende) pareltjes tussen en was het weer een leuke en hele gezellige beurs!

Wat vond jij van de VTwonen&designbeurs 2017? Ben je zelf geweest of genoot je mee van alle foto’s die op social media verschenen?

Fijne dag!

Liefs, Danique