5x perfecte werkplekje buiten de deur!

Thuis werken heeft zo zijn voordelen maar ook zeker zijn nadelen. Je bent toch wat sneller geneigd om andere klusjes te gaan doen ‘wat die moeten toch ook gebeuren’ en altijd het zelfde werkplekje is niet heel erg goed voor de creativiteit. Daarom werk ik ook graag buiten de deur! Vandaag vijf fijne plekjes om je laptop eens mee naar toe te slepen! 

Hier en Daar, Zwolle 

Een van mijn favoriete plekjes in mijn oude-studentenstadje. Een heerlijke ruimte waar je fijn aan het raam kan zitten om naar buiten te turen maar ook een grotere tafel met meerdere ondernemers. Ze serveren de lekkerste koffie en je kan er je werkdag ook nog eens met een goed wijntje afsluiten, ze zijn behalve een koffie namelijk ook een wijnbar!

werkplekje buiten de deur werkplekje buiten de deur

MAM’s coffee, Arnhem 

Bijna niks smaakt lekkerder dan door mama gemaakt toch? In Arnhem kan je op dit super praktisch gelegen plekje freelancen en genieten van mama’s koffie! Er zijn genoeg plekjes langs het raam zodat je heerlijk naar buiten kan turen maar achterin kan je ook rustig wegploffen in de heerlijke fauteuils. Probeer maar eens langs de vitrine te komen, bomvol met lekkere hartige hapjes en zoete taarten!

werkplekje buiten de deur

De Juf, Middelburg

Eigenlijk kun je hier vooral goed terecht voor heerlijke taarten en goede koffie’s. Maar dat maakt dit plekje juist zo fijne werkplekje buiten de deur! Je kan er ook nog eens heel gezond lunchen wat het een heel voordelig plekje maakt. De eigenaren zijn super gezellig en maken graag een praatje met je, maar als je rustig wilt werken vinden ze dan ook helemaal top!! Een super lieve ‘juf’ bakt de mooiste maar vooral allerlekkerste taarten voor je. Handig; je kan ze ook mee naar huis nemen!

Blur, Amersfoort

Een van mijn lievelingsplekjes in Amersfoort, Blur! Je kan er terecht voor heerlijke koffie met lekkers en er rustig even je laptop open klappen. Om het hoekje zit je heerlijk rustig onder een discobal, dat is nog eens gezellig werken! Oh, en ga je hier een middag werken kan je gelijk wat leuke content plaatjes schieten!

werkplekje buiten de deur

BarBiet in Gent

Woon je of kom je regelmatig in het mooie Belgische Gent? Dan is BarBiet een echte aanrader als werkplekje buiten de deur! Je kan er ook nog eens heel gezond lunchen wat het een heel voordelig plekje maakt. De eigenaren zijn super gezellig en maken graag een praatje met je, maar als je rustig wilt werken vinden ze dan ook helemaal top!

werkplekje buiten de deur