Daily life // A little update

Wauw.. wat een heerlijke maar drukke week heb ik gehad! Op de blog was het eventjes wat stiller maar daar wordt natuurlijk weer hard aan gewerkt! Een persoonlijke update over de afgelopen weekjes waarin ik toffe projecten afronden, samen met Joandi Creative Life Beurs bezocht, een interieur-inspiratie dag BijAnne gaf en een gezellige Instagram meeting bezocht!

In de afgelopen weken mocht ik twee maal een zakelijk interieuradvies presenteren aan enthousiaste en lieve klanten. Eenmaal de inrichting van de bovenverdieping van een kantoor waar stalen deuren voor waren besteld. De woonwens was vooral een sfeervollere inrichting waar zij tot het nieuwe kantoor een gezellige ruimte aan hadden.

Ging ik met Beate op pad om foto’s te maken van .. een keer onszelf! Niet dat we allebei nou zo graag voor de camera staan maar we wilden natuurlijk wel leuke foto’s van onszelf voor op de website en verschillende social media accounts. Zoals altijd was het weer reuze gezellig, kletsen we helemaal bij, aten we taartjes en dronken liters koffie! En zo waar kwamen er uit deze gezellige dag ook nog eens mooie foto’s uit, waar we allebei tevreden en blij mee waren!

    

Afgelopen vrijdag mocht ik een ontwerp voor een beursstand presenteren. De wens voor dit ontwerp was vooral een stand die een jongere doelgroep aan zou spreken, een wat meer huiselijker gevoel en meer sfeer. In een echte mannen wereld vol felle kleuren, koele materialen en led verlichting opvallend zijn met een andere, gezellige sfeer.

d

Nog zo’n bijzondere en toffe ervaring; de interieuradvies en inspiratie dag BijAnne. Samen met de eigenaresse Anja een aantal weken geleden dit evenementje bedacht en het was zo gaaf om het dan ook echt te mogen doen! Onder het genot van koffie, thee en natuurlijk zelfgebakken taartjes gaven Anja en ik samen interieuradviezen, nieuwe inspiratie en tips aan de enthousiaste (vooral) dames! Zo leuk om te zien hoe de dames vol energie, met nieuwe inspiratie en een door ons samengestelde goodiebag naar huis vertrokken!

Zondag 7 April was alweer de derde editie ( de tweede die ik bijwoonde!) van de Let’s (M)eet Lunch georganiseerd door Hemelryk! Dit keer bevond de lunch zich bi Mr. Sister in Eindhoven waar we een heerlijke lunch met een super lekker en kleurrijk dessert kregen. Sanne van LilleHus verzorgde een leuke workshop zodat we ons eigen ecosysteem konden maken! Wat was het weer super gezellig en goed geregeld, zo leuk om de gezichten achter de accounts eens te zien en iedereen te ontmoeten!

       

Het was een overvolle maar onwijs leuke en gezellige week. Stiekem ook best fijn dat deze week wat rustiger is 😉 Weer eens wat receptjes bedenken en uitproberen, blog’s schrijven, kringlopen bezoeken, de administratie bijwerken en aan lopende projecten werken! Morgen komt er een nieuwe 15 favorieten online, een hele leuke enthousiaste blogster verteld dit keer haar 15 favorieten..

Fijne dag!

Liefs Danique