Hands up for the moms!


Aanstaande zondag is het weer de dag dat de mama’s in het zonnetje worden gezet. Een lekker ontbijtje op bed, een afwas-vrije dag en misschien wel een leuk cadeautje. Dat laatste blijkt toch ieder jaar wel een klein dingetje te zijn, een leuk passend cadeautje voor misschien ook nog eens een studenten budgetje. Rensina, eigenaresse van YourDailyTeaCup en een oud klasgenootje van mij stelde speciaal voor alle moeders een verwen pakketje samen!

Rensina richtte tijdens ons afstudeerjaar haar eigen bedrijf Yourdailyteacup op, een webshop die voort kwam uit haar eigen blog en website Mydailyteacup. Een webshop vol met bijzondere, losse theeën, thee accessoires en chocolade. Uiteraard kan je bij haar ook terecht voor een (mooie!) cadeaukaart of cadeauboxen. Voor moederdag stelde zij een heerlijke verwen box samen en mocht ik deze als vervroegd moederdag cadeautje alvast aan mijn moeder geven!

Natuurlijk hebben mijn mams en ik direct de theetjes uitgeprobeerd, zelf ben ik niet zo’n grote thee liefhebber maar als iemand dat wel is is het mijn moeder wel! We begonnen met de Creme Brulee thee, een lekkere rooibos thee met een echte caramel smaak. Een heerlijke thee die je perfect als ‘dessertje’ zou kunnen nemen. Hij kleurt ook nog eens heel erg leuk! De Morning Sunrise thee was direct een favoriet, de heerlijke wat zoete geur verraad dit eigenlijk al. Vooral de lichte smaak van mango was volgens mijn moeder perfect, niet overheersend maar wel goed aanwezig.

            

De moederdag-box bevat twee soorten losse thee a 50 gram, een Tony Chocolonely naar keuze en een mooie thee kaart! Het pakketje ontvangt je moeder als een echt cadeautje en wordt daarom ook nog eens tof voor je ingepakt! Als extraatje krijg je ook nog eens een kortingscode voor de website waarmee je zelf nog meer heerlijke smaakjes of thee accessories kan bestellen! Je kan de verwen-box hier bestellen!

Fijne moederdag alvast! Liefs,

Danique

 

 

 

2 Comments
 • Rensina Steursma

  06/05/2018 at 2:31 pm

  Wauw Danique, wat een geweldig blog heb je geschreven!
  Mooie foto’s ook en leuk dat je je eigen én je moeders mening hebt verwerkt.
  Dank voor het mooie blog 🙂
  Liefs Rensina, Yourdailyteacup

 • Danique Koldenhof

  06/05/2018 at 2:51 pm

  Hi Rensina wat een lieve reactie dankjewel! Vond het erg leuk om te doen, nu genieten van een theetje in de zon;) Liefs Danique