Hoogtepunten van mijn 2018

hoogtepunten 2018
Van te voren had ik bedacht, misschien niet slim misschien ook wel, dat 2018 een onwijs leuk jaar moest worden, waar ik zoveel mogelijk uit zou halen. Dat omdat ik in 2018 21 jaar oud was en ik regelmatig mensen hoor zeggen ‘was ik nog maar 21 jaar’. Nou is dat misschien wat tricky en grenzeloos want wánneer is je jaar een van de leukste jaren en weet je zeker, daar kijk ik later mega leuk op terug? Nou, ondanks dat het nogal een grenzeloos en onmeetbaar doel was vond ik 2018 een onwijs gezellig, liefdevol en mooi jaar vol nieuwe ervaringen en ontdekkingen.. Mijn hoogtepunten 2018

Als ik over het algemeen terug kijk stond het jaar 2018 voor mij vooral in het teken van MetDanique en reizen. Ik maakte twee onwijs mooie leuke grote rondreizen en deed meerdere citytrips o.a. met mijn zusje naar Valencia, een vriendinnen-weekend in Londen en naar Budapest. Werkte mijn eerste fulltime jaar aan MetDanique, vierde ik samen met mijn vriend ons 5 jarig samen zijn en dronk ik líters koffie en uiteraard de nodige wijntjes met de allerleukste vriendinnen. 2018 was voor mij echt een top jaar maar dit sprong er zéker uit. Mijn hoogtepunten 2018:

Rondreis Canada & Oost-Europa

Oke, ik smokkel gelijk even wat dit zijn er eigenlijk twee maar onder de noemer reizen waren dit echt mijn twee hoogtepunten van het jaar. Drie weken lang met de camper door West-Canada gereden, een week in VanCouver en twee weekjes met een omgebouwd busje door Slowakije. Iets om nooit meer te vergeten en om echt met zoveel liefde en geluk naar terug te kijken.

 

Leef gezonder en viel 10 kilo af

Heel eerlijk, ik wist niet zo goed of ik deze op moest schrijven, maar ach dit is mijn kleine stukje op het internet en mijn hoogtepunten lijstje én dit is zeker een hoogtepunt. Ineens wat ik het zat, ging de knop op en sport ik tegenwoordig zo’n drie keer in de week. Uiteindelijk gaf de weegschaal aan het einde van het jaar tien kilo’s lichter aan en dat is echt een van de dingen waar ik dit jaar het aller trotst op ben. Want wie mij ook maar een klein beetje kent weet dat lekker eten mijn tweede liefde is en sporten mijn allerlaatste, maar i did it! En uiteraard zetten we dit in 2019 lekker door!

Nieuwe vriendschappen via Social Media

Social media is natuurlijk een onderwerp waar er genoeg negatief maar gelukkig ook heel positief over kan praten, want via Instagram leerde ik weer onwijs veel nieuwe, lieve, leuke en hardwerkende mensen kennen. Ontstonden er zelfs offline vriendschappen uit en een groter, inspirerend netwerk. 

Eerste fulltime jaar van MetDanique

Dit jaar was mijn eerste volledige, fulltime jaar dat ik werkte in en aan MetDanique. Een fulltime jaar werken aan wat ik echt het allerleukste vind, mensen helpen hun thuis, fijne werk en/of slaapplek te creëren. Vol toffe projecten, advies dagen, kerstmark en super leuke en interessante netwerk bijeenkomsten. 
hoogtepunten 2018  hoogtepunten 2018

Uiteraard waren er ook weer een heleboel andere onwijs mooie momenten, waren er tranen van het lachen en vergeet ik waarschijnlijk honderd andere hoogtepunten maar deze zal ik niet meer vergeten.  Stiekem vind ik het altijd wel weer heel erg leuk, een nieuw jaar, een ‘schone’ lei en met nieuwe plannen starten. Wij hebben als familie 2018 weer afgesloten met een heel gezellig weekje wintersport en ik ga met Mika, vrienden en vriendinnen het jaar feestend afsluiten en uiteraard 2019 beginnen! Wat en wie ook zeker tot mijn hoogtepunten 2018 behoren, maar eigenlijk altijd mijn hoogtepunten zijn!

Een heel erg leuk, gezellige en liefdevol 2019 toegewenst en vergeet vooral niet van het leven te genieten!