memories collected: fotoalbum van onze roadtrip


Afgelopen zomervakantie was ik samen met mijn vriend op roadtrip door het oosten van Europa. Nou ben ik bijna vergroeid met mijn (mobiele) camera dus hebben we ook meer dan genoeg foto’s van deze vakantie. Het enige nadeel hieraan vind ik dat het vaak blijft bij een verzameling in de fotoalbum van je telefoon en/of laptop.

Dus toen ik de vraag kreeg of ik een foto album wilde testen van Fotofabriek was ik direct enthousiast. Een verzameling maken van al onze vakantie herinneringen én een stok achter de deur. Want laat ik heel eerlijk zijn, ik ben niet echt iemand dit uit zich zelf gaat doen ook al vind ik ze fantastisch om te hebben. Maar met het online programma ging het eigenlijk heel erg makkelijk. Je kiest het formaat boek, ik heb een A4 variant, upload je foto’s in het progamma en deze worden dan op goede volgorde gezet. Super makkelijk als je je fotoalbum graag op de goede data’s wilt hebben. Het boek heeft een mooie glans en is van stevig papier gemaakt, de foto’s komen hierop goed tot zijn recht.

Ondanks dat je er altijd even druk mee bent vind ik het heerlijk om door zo’n fotoalbum te bladeren. Bij elke foto heb je wel een herinnering van een leuk, mooi of grappig moment. Ik ben heel benieuwd wat er ik het fotoalbum van de zomervakantie van dit jaar zal komen te staan.. Wij hebben namelijk nog geen plannen gemaakt.. Ook niet al heel makkelijk klusje.. Maar dat zullen we de meeste wel herkennen.. de vakantie keuze stress. Wat voor soort vakantie wordt het? Welk land gaan we dan naar toe? Gaan we vliegen of met het busje? Wij zijn er nog niet over uit en alle tips zijn dus welkom! Over je favoriete land en/of stad bijvoorbeeld!

fotoalbum

Deze blogpost is in samenwerking met fotofabriek.nl Reviews schrijf ik altijd eerlijk en ik ben dan ook daadwerkelijke enthousiast over het product.