Mijn logo erop!

Bij mijn eigen website hoorde natuurlijk wel een eigen stempel van mijn logo! Zo kon ik overal mijn eigen logo op drukken! Op instagram had ik al meerdere keren de creaties van Studiomaas voorbij zien komen en zo kwam ik dus ook op haar website terecht. Een heerlijke website waar je eigenlijk niet weg komt zonder iets te kopen. Haar ‘standaard’ stempels zijn ontzettend leuk en echte ‘hebben’ dingetjes. Maar behalve de ‘standaard’ stempels kun je bij haar ook je eigen stempel laten maken! Ontzettend leuk!

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ik zelf niet zo handig ben met programma’s en nog niet zo goed wist op welk formaat mijn stempel het mooist uit zou komen was de fijne hulp van Maartje ook heel erg handig. Als je er zelf ook nog niet helemaal uit bent, of gewoon net zoals ik geen computer held bent 😉  dan kun je ook een mailtje naar Studiomaas sturen en dit met haar bespreken. Zij kijkt dan met jou mee naar je ontwerp om te zien welke formaat het beste is. Oh en je stempel ontvang je heel leuk ingepakt en met een handgeschreven kaartje thuis gestuurd! Zo is het net een klein cadeautje aan jezelf 😉
Maartje maakt naast deze te leuke stempels, ook de tofste houten sieraden zoals oorbellen, broches en kettingen, verschillende kaarten, etuis en onderzetters!

Ben je nieuwsgierig geworden naar haar andere producten? Bekijk dan snel haar website!  Studiomaas gaat ook starten met een nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van al het leukst wat zij maakt! Je kunt je hiervoor inschrijven en bij haar eerste nieuwsbrief, deze zal eind van deze maand verstuurd worden, zit er al gelijk een leuke kortingscode in! Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Liefs,

Danique

StudioMaasMetDanique