Snapshot Diary | August

Snapshot Diary August

Zomer waar ben je?! Morgen is het al weer september, wat toch echt een stukje minder leuk klinkt dan augustus toch? De zomer is met stipt mijn favoriet en gaat dus vervolgens ook ieder jaar weer veel te snel voorbij. Augustus zat bomvol met mooi weer, een mega fijne vakantie, gezellige vriendinnen date’s en uiteraard ook weer met volle werkdagen..Snapshot Diary August

De eerste 1,5 week van augustus was ik op vakantie met mijn vriend. Een roadtrip met een busje door Oost-Europa waar je in deze blogpost van alles over kan lezen en bekijken. Want mijn liefde voor Oost-Europa werd nogmaals bevestigd deze vakantie. Wij kwamen 11 augustus weer terug waarna dinsdag het echte werkleventje weer begon. Naja, het ‘werk’ moest heel even wachten want we hadden op kantoor natuurlijk ook een hoop bij te kletsen na drie á vier weken.. 😉 En zo’n vakantie bubbel is toch altijd lastig om door te prikken maar gelukkig voelt werk niet echt als ‘werk’ dus zaten we er snel weer helemaal in!

Snapshot Diary August Snapshot Diary August
Het leuke na de vakantie is altijd dat je veel mensen een tijdje niet gezien hebt dus je hele goede excuusjes hebt voor koffie’s en lunches buiten de deur 😉 Samen met Vera zaten we de hele middag lekker op het terras, de laatste keer was namelijk zeker ergens voor Canada dus we hadden het nodige bij te kletsen. Ook gaf ze zaterdag de 18e een 21-diner en genoot ik ook nog van een heerlijke 5 gangen diner die haar schoonzus had bereidt. Hoe lief!

Het was ook weer eens tijd om in Nederland verschillende hotspots te bezoeken. Dit keer was Arnhem aan de beurt en ging mijn moeder gezellig mee. Met de camera om de nek wandelde we van toffe koffietentjes naar planten walhalla’s. Heerlijk zo’n dagje! Van de Koekfabriek schreef ik alvast een blog, want hoe tof is deze hotspot?! We vonden voor de lunch een plekje bij het leuke Hemels, het broodje geitenkaas met bieterbal is echt een aanrader! Die combinatie is echt top.

Snapshot Diary August Snapshot Diary August

Girlsweekend!

De laatste keer was namelijk in Londen (!) dus het werd weer hoogtijd voor een avondje bijkletsen! Met koffie, taart, wijntjes en vriendinnen maak je me altijd gelukkig dus het was weer een erg gezellig weekendje. De volgende ochtend ontbeten we gezellig met z’n alle en zette we ons weekendje nog even door bij Hier&Daar voor een koffie mét uiteraard een stukje cake.

De helft van augustus was eigenlijk vooral nog lekker vakantie vieren, weer aan het werk gaan en uiteraard wat achtergebleven administratie bijwerken en bloggen. Oh en natuurlijk mocht een menig bezoekje aan de sportschool voor de vakantie kilo’s ook niet ontbreken, helaas 😉 Normaal gesproken krijg ik aan het einde van augustus altijd een klein dipje, de vakantie is afgelopen en de herfst staat weer voor de deur. Tuurlijk vind ik het ook wel weer gezellig om lekker binnen te zitten met de kaarsjes aan maar door de regen gaan is niet mijn allergrootste hobby.. Dat was de Snapshot Diary August alweer. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen voor de aankomende week echt super (hallo 25 graden!) dus let’s go, september!