Snapshot Diary | November

Snapshot Diary: citytrip Sopron

De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur. Morgen begint december alweer, een onwijs volle maand met mega veel (leuke) afspraken. Maar november was er zeker niet minder leuk en druk om, werkte ik vol aan leuke interieurontwerpen en maakte ik een citytrip naar Sorpon en Budapest.

Yess de nieuwe Snapshot Diary staat weer online, stiekem vind ik een van de leukste blogs om te schrijven. De maand begon met een veel leuke kennismaking gesprekken voor nieuwe interieurontwerpen en een netwerk meeting in Utrecht. Met allemaal leuke, inspirerende vrouwen hebben we een middagje gekletst, verhalen uitgewisseld, tips aan elkaar gegeven en heerlijk geborreld. Uit deze leuke middag kwam ook nog weer een hele leuke nieuwe afspraak voor mij, een borrel op het 1-jarig bestaan van Vogelvrij ondernemen voor die week daarom. Super leuk hoe je op deze manier zoveel leuke mensen ontmoet en contacten legt.

Samen met Beate was ik ook weer een avondje bij Cornelis te vinden waar we heerlijk bij kletste met koffie en natuurlijk een taartje! We wonen echt bij elkaar om de hoek maar afspreken blijft toch altijd een dingetje als je en werkt, onderneemt en studeert 😉 Vrijdag de 16e werkte ik eens een dagje bij Lieke in haar kantoortje, wat ook weer eens heel gezellig was. s’ Avonds reden we nadat we eerst lekker een pizza hadden gegeten samen naar Hilde. Haar verjaardags borrel stond namelijk ook nog steeds op de planning. Diezelfde avond reed ik samen met Mika nog door naar het nieuwe huis van mijn Oom en Tante in Zwolle waar we een weekendje zouden oppassen. Heerlijk zo’n weekendje in de stad wonen, met 10 minuutjes wandelen zaten we al bij een van mijn lievelings koffie tentjes! Maandag werd een thuiswerk dagje met een spontaan inspiratie rondje in Loods5. Banken testen voor adviezen, zeker een leuk onderdeel 😉

Snapshot Diary: coffee lover  Snapshot Diary: loods 5  Snapshot Diary: de gillende keukenmeiden zwolle

November was vooral ook een hele leerzame maand, ik nam namelijk deel aan een cursus SU Podium rederen bij Sketchup Studio en volgde een online cursus voor ondernemers bij C_Academy. Allebei onwijs leerzaam en ik ben weer helemaal enthousiast geworden om renderen weer in de praktijk uit te voeren!

En ging ik in November ook weer eens gezellig met mijn vader opstap, samen een citytrip naar Sopron. In deze snapshot Diary vind je een paar foto’s maar in deze blog lees en zie je er nog veel meer over!) Handig zo’n vader die overal en nergens heen moet voor zijn werk 😉 Helaas was een reisverslagje hiervan nog niet gelukt om te maken maar ik beloof dat deze binnenkort online komt!
Maar wat heb ik er weer van genoten! Sopron is het eerste stadje wat je tegenkomt als je Hongarije in komt gereden, een schattig oud stadje met mooie gebouwen en zelfs hippe koffietentjes! Zeker een aanrader als je ooit eens die kant op gaat. In Budapest verbleven we twee dagen en sliepen in een boothotel op de Donau tegenover het mega indrukwekkende Parlementsgebouw, super leuke ervaring!

Snapshot Diary: citytrip Sopron & budapest Snapshot Diary: citytrip Sopron & budapest Snapshot Diary: citytrip Sopron & budapest

Met het &SUUS team stond er in de laatste week nog een bezoekje aan Arte op de planning, in een hele leuke showroom met prachtig behang werden deze interieurgekken wel heel hebberig van natuurlijk.. Maar gelukkig kregen we mooie stalenboeken mee terug, we sloten de ochtend af met een lekkere lunch bij Lekkers aan de Lek in Culemborg.

&SUUS  ENSUUS

Nu ik dit aan het typen ben is het echt de laatste dag van deze maand en begint morgen December alweer. We trappen het weekend gelijk af met een middagje Sinterklaas vieren. Zijn er nog meer Sinterklaas vierders hier? Of zijn jullie meer van Kerst? (Dan staan wij op de pistes dus zeker iets om naar uit te kijken 😉 ) Kijk je straks weer mee in een nieuwe snapshot Diary?