Snapshot Diary: de eerste maand van 2019

De persoonlijke update van januari 2019

Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen weken? De eerste maand van 2019 is alweer voorbij dus staat er een nieuwe Snapshot Diary, mijn persoonlijke update staat voor je klaar! Januari begon helaas met een griepje maar was verder een maand vol leuke koffie date’s, eindpresentatie’s en netwerk bij eenkomsten.  

Week 1 & 2
Deze bracht ik helaas met een goede griep afwisselend tussen bed en bank door. Met oud en nieuw kreeg ik deze namelijk goed te pakken.. Dus met verschillende serie’s, films en boeken sleepte ik mezelf de week door. Gelukkig begon de tweede week een stuk beter met een dagje werken op het &SUUS kantoor! Zo heb ik ook echt het gevoel alsof mijn werkweek ook begint, want als je thuis zit is het zo verleidelijk om deze op maandagochtend éventjes met een uurtje (of twee) te verlaten 😉 Samen met Beate werk ik aan een tof interieuradvies dus hadden we regelmatig brainstorm ochtenden en samenwerk daagjes. Die donderdag ging het door Sterre en mij allang geplande maar door drukte steeds verzette dagje samen eindelijk door! Bij Barista cafe in Zwolle hadden we een heerlijk plekje bij de openhaard waar we de regenachtige middag, al koffie drinkend en bijkletsend doorbrachten.

Koffie en Taart met Sterre  Snapshot Diary: een persoonlijke update van januari

Week 3
Het weekend begon ik goed met de eindpresentatie van een super leuk interieuradvies, heerlijk om zo het weekend in te gaan! Mijn vriend was dat weekend jarig wat we gevierd hebben op de kartbaan en met een spel glow-in-the-dark mini golf. Blijft toch ook altijd leuk zo’n spelletje met z’n alle. Vrijdagochtend had ik een afspraak met Nina staan, een gezellig ochtendje waarin ze mij fotografeerde, we heerlijk wat koffietjes dronken en samen lunchten. We ‘kennen’ elkaar via Instagram, grappig om elkaar zo eens in het echt te ontmoeten en te kletsen. Oh en hoe lekker weer was het dat ena laatste weekend van januari? Ik ben daar echt fan van, koud maar met een strakblauwe lucht en zelfs zo nu en dan een zonnetje. Dus vandaar dat dat weekend zat vol frisse wandelingen door de bossen, kopjes koffie’s drinken en films kijken. Zo fijn, kan ik echt van genieten!

Sunday mornings  Snapshot Diary: een persoonlijke update van januari

Week 4
De laatste volle week van januari zat vol gepland met leuke afspraken. Een Persoonlijk advies, de start van een online cursus, een eindpresentatie en zondag’s de perfecte afsluiter van deze week: de Meet Up van The Breakfast Club in Groningen! We begonnen de dag, hoe kon het ook anders, met een heerlijk uitgebreid ontbijtje. We luisterde door de dag heen naar drie verschillende inspirerende vrouwelijke ondernemers die hun verhaal kwamen vertellen. Marjam van de Bult begon s’ochtends, daar tussendoor was er heerlijke roze(!) pandan cake, kregen we een lekkere lunch, volgde een lesje over Instagram Stories door Sanne Hemmes, ontspande we tijdens een R&B yoga les (dit was echt zo leuk!) en luisterde naar het inspirerende ondernemers verhaal van Emilie Sobels! De dag eindige met een gezellige borrel, al na kletsend over alle indrukken. Bedankt Maxime voor deze leuke dag en ik zie je weer bij de volgende 😉

The Breakfast Club Meet Up  The Breakfast Club Meet Up

Week 5 
De allerlaatste dagen van deze maand begonnen weer super gezellig met een dagje bij &SUUS op kantoor waar Jente na een jaartje weer bij ons terug is voor der afstudeerstage! s’ Middags deden we een rondje bij de Woonindustrie voor wat nieuwe inspiratie. Voor de rest van de week stond er nog een nieuwe kennismaking op de planning en uiteraard het werken aan interieurontwerpen. Gisteren sloot ik de laatste dag van de maand gezellig af, mijn vader was namelijk jarig wat uiteraard een taartje betekende maar aten we ook gezellig met het hele gezin sushi. Mij kan je (bijna 😉 ) niet gelukkiger maken.

Snapshot Diary: een persoonlijke update van januari 2019  Snapshot Diary: een persoonlijke update van januari 2019

Hebben jullie al leuke plannen staan voor de maand februari? Toffe werk gerichte projecten of juist fijne ontspannende dagen? Bij mij staan er al hele leuke dagen en afspraken op de planning.. maar dat kan je uiteraard lezen en bekijken in de volgende persoonlijke update!  Enjoy February!