Sparkeling Season // My 2017


Het jaar 2017 is alweer bijna voorbij, momenteel ben ik nog even fijn op wintersport maar de jaarwisseling komt steeds dichterbij. Altijd een goed momentje om even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Dit jaar heeft mij heel erg veel gebracht en eigenlijk (bijna) alleen maar positieve ervaringen. Zoals mijn afstuderen, het beginnen van een eigen bedrijf en kon ik ook weer wat steden van mijn must – visit lijstje afstrepen. 

Het jaar begon voor mij heel luxe met een extra weekje wintersport, mocht ik na mijn stage bij &SUUS er blijven werken én ging ik met vader 4 dagen naar Turijn. Echt een aanrader voor op je stedentrip lijstje! Ook ging ik samen met mijn vriend Mika voor mijn verjaardag een weekendje naar Maastricht, waar we iets eerder van naar huis gingen dan gepland doordat ik een voedselvergiftiging opliep maar goed niet alles kan altijd positief zijn!

Een wel heel bijzonder momentje voor mij in 2017 was het moment dat ik MetDanique als interieur- en stylingbureau inschreef bij het KvK! Na de inschrijving ging ik samen met Lieke van Streept twee dagen naar Middelburg waar we logeerden in een hele gave boomhut en de leukste mensen ontmoetten.Ook studeerde ik dit jaar af, op 11 juli mocht ik mijn diploma Kleur- en Interieuradviseur in ontvangst nemen. Het (interieur) plaatje was voor mij nu echt compleet! Om met nog net wat meer ondernemers informatie aan de slag te gaan volgde ik in de zomer de cursus ZomerOndernemer. Maar genoot ik ook van een heerlijke zomervakantie met een gezellig weekendje aan zee en een heel fijn weekje op camping de Lievelinge. De zomervakantie sloot ik onwijs goed af met een weekendje Kopenhagen! Wat een onwijs leuke stad!

Na de zomer ging ik weer aan de slag bij &SUUS waar ik vanaf nu drie dagen in de week te vinden zou zijn en deed ik voor MetDanique al meerdere live- en interieuradviezen!

In de herfstvakantie mocht ik ook nog eens een weekje mee met de schoonfamilie naar het mooie Polen. En ging ik samen met Lieke ging ik naar het concert van Zara Larsson en hielden we heel vaak fijne koffie dates.

En natuurlijk werd ik twee weekjes geleden alweer 21 jaar! Wat ik eigenlijk niet uitgebreid vierde maar wel genoot met wat familie en vrienden. Vorige week was mijn laatste werkdagje als serveerster in het restaurant waar ik twee jaar gewerkt heb om mij vanaf het nieuwe jaar volledig op mijn werk bij &SUUS en mijn bedrijfje te focussen.

Momenteel ben ik dus op wintersport met mijn familie en vriend en genieten we van de laatste week in 2017. Als allerlaatste staat er natuurlijk nog een heerlijk oud en nieuw feestje op de planning om samen met vrienden het jaar goed af te sluiten en 2018 feestend in te gaan.

2017 je was een heerlijk, positief jaar vol hele leuke en bijzondere momentjes. Wat heb ik van je genoten en wat zijn er onwijs veel mooie dingen op mijn pad gekomen. En ik heb waarschijnlijk nog veel meer leuke dingen gedaan dan dat ik hierboven beschreef. Ook waren er ook minder leuke momenten maar volgens mij heeft niemand daar wat aan om te vertellen.. En positiviteit is ook meer mijn ding dus 😉 Een hele fijne jaarwisseling allemaal en maak van 2018 een onwijs tof en gezellig jaar!

2018 i’m ready!