The fifteen favorites of // Babette van StudioBabsie

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Beate haar favorieten lezen en vandaag verteld Babette van StudioBabsie haar vijftien favorieten!

StudioBabsie

De blogger:

“Hallo, ik ben Babette van Huis, 20 jaar oud en woon in Zwolle. Op dit moment studeer ik aan het Cibap in Zwolle, hier volg ik de opleiding Vormgever Product Presentatie. Een opleiding gericht op styling voor winkelinrichting en etaleren. Zelf wil ik later graag fotografie styling doen, het liefst voor tijdschriften. Op dit moment ben ik daar zelf ook al erg druk mee door mijn eigen blog, studiobabsie. Hierop komen al mijn passies samen, fotografie, styling, vormgeving, interieur en ga zo maar door! Ik hoop met mijn blog, a happy place for inspiration, te creëren.”


Instagram: studiobabsie
Facebook: studiobabsieblog
Pinterest:   studiobabsie

Dit zijn Babette haar vijftien favorieten:

Lievelingsplek in huis
“Uhm, mijn eigen kamer is het plekje in huis waar ik zelf alles mag bepalen op het gebied van interieur. Het liefst zit ik daar op mijn eigen, maar kleine bankje. Zeker in de zomer zo aan het einde van de middag als de zon naar binnen schijnt is het heerlijk.”

Merk
“Lastig, ik heb niet één merk als favoriet, Ik hou ervan om verschillende merken te combineren tot mijn eigen style. Het liefst een combinatie van tweedehands en nieuw. Maar merken die mij erg aanspreken zijn, Sissyboy & Sostrene Grene.”

Moment van de dag
“De ochtend, die is echt favoriet bij mij. In de winter vind ik het ‘s ochtend nog wel eens lastig om mijn bed uit te komen, maar in deze mooie zomer maanden, sta ik het liefst vroeg op om lekker te ontbijten en te genieten van een nieuwe dag in alle rust.”

Koffie tentje
“Net zoals merken vind ik het leuk om af te wisselen en heb ik niet één favoriet. Maar bij de keuze van een leuk koffietentje speelt het interieur en sfeer zeker mee. In mijn eigen stad, Zwolle, heb ik een paar hele leuke die ik graag bezoek. Engel winkelcafe, Hier&daar en Gillende keukenmeiden.”

Guilty pleasure
“Mmm, deze vind ik lastig. Maar ik denk dat ik mijn favoriete Nederlandse serie ook als een quilty pleasure kan beschouwen, namelijk de tv serie, Dokter Deen. Ik heb alle seizoen al zo vaak bekeken!”

StudioBabsie

Gerecht en/of Baksel
“qua baksel, is worteltaart zeker mijn favoriet!”

Uitspraak
“Er is niet echt een uitspraak die ik zelf vaak zeg en/of herhaal. Maar er zijn wel uitspraken die beschrijven, hoe ik in het leven sta en waar ik inspiratie uit haal. Zo vind ik de uitspraak, “eerlijk is eerlijk, het leven is heerlijk” een heel goed voorbeeld, van hoe ik in het leven sta en dingen aanpak, zo ben ik altijd positief en vrolijk!”

Styling product
“Er zijn een paar producten die ik altijd graag gebruik in mijn foto’s. Mijn favoriete is denk ik wel de bekende, Hay-schaar.”

Seizoen
“Mijn favoriete seizoen is de lente, heerlijk, niet te warm en niet koud. Voor mij echt perfect weer. Ik geniet altijd weer als de lente begint, het eerste moment dat je zonder jas op de fiets kan stappen!”

Ontbijt
“Bananenpannenkoekjes, een gezond ontbijtje, wat niet voelt als een gezond ontbijtje en daarnaast ook vullend, heerlijk!”

Werkplekje
“De laatste tijd vind ik het heerlijk om te werken in een koffietentje onder het genot van een lekkere Latte Machiato. Een fijn werkplekje, maar niet heel gunstig voor mijn portomonee, dus ga ik ook gewoon thuis aan de slag. Ik moet eerlijk toegeven dat ik thuis soms ook afgeleid ben door mooie dingen en gelijk weer in foto’s voor bijvoorbeeld instagram denk, heel vermoeiend zo’n hobby hoor, het houdt niet op haha. Op dit soort moment vind ik de nieuwe bibliotheek in Zwolle ook een leuke plek om te zitten!”

StudioBabsie

Kleur
“Ik hou van vergrijsde tinten. Kleuren die het net niet zijn eigenlijk, bijvoorbeeld een vergrijsde kleur groen of zalm roze.”

Vakantieland en/of plek
“Mijn lijstje van bezochten vakantielanden is op dit moment nog niet heel lang. Maar eigenlijk ben ik ook nog lang niet uitgekeken op ons eigen land. Zo ging ik vorige zomer naar Texel en dit was zo’n fijne vakantie dat ik eigenlijk nog veel meer van de andere eilanden, maar eigenlijk heel Nederland wil ontdekken.”

Drankje
“Met stipt op één, op dit moment, de latte machiato! Daar kan ik heerlijk van genieten in een koffietentje met leuke mensen!”

Eigen favoriet
“Tijdschriften, daar kan ik echt niet genoeg van krijgen, ik bekijk er bijna elke dag wel één. Woontijdschriften zijn favoriet maar sinds kort ook kooktijdschriften als de Delicious. Verder vind ik tijdschriften als, Flowmagazine, VTwonen, Libelle, Flair & Home&Garden ook erg leuk om te kijken.”

Dat waren Babette haar vijftien favorieten! Heb jij zelf een (lifestyle) onderwerp/vraag waar jij van een blogger wel hun favoriet van zou willen weten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!