The fifteen favorites of // Beate van BeetjeHome

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Lieke haar 15 favorieten lezen en vandaag verteld Beate van BeetjeHome haar vijftien favorieten!

De blogger:BeetjeHome
“Hi lieve lezers van MetDanique! Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Beate Vieth, ik ben 19 jaar oud, styling student aan het cibap en Blogster van Beetjehome. Op mijn blog en Instagram deel ik mijn creatieve leven en komen fotografie, styling, mijn ontwerpen, hotspots en allerlei lekkernijen samen. Eigenlijk alles wat mij gelukkig maakt deel ik met jullie, gewoon gezellige verhalen om te lezen met veel foto’s. Want plaatjes kijken doen we altijd liever dan hele lappen tekst wegwerken.”

Instagram: BeetjeHome
Facebook:  BeetjeHome
Pinterest:   BeetjeHome

Dit zijn Beate haar vijftien favorieten:

Lievelingsplek in huis
“Mmm even denken een echte lievelingsplek… Beneden aan de keukentafel is een plek waar ik veel te vinden ben. Boven op mijn kamer zit ik helaas te weinig, doordat ik het beneden te gezellig vind, maar op mijn kamer is wel de plek waar ik echt tot rust kom. Ik heb daar een grote rotan stoel staan, die is zalig, een plaid en kussens erin en je kunt uren zitten met een tijdschrift of je laptop. Het leuke aan deze stoel is (daardoor geniet ik er nog meer van) dat ik hem aan de straat gevonden heb. Iemand wilde hem weggooien!
Tot slot zit ik ook graag buiten onder de veranda. In de avond het vuurtje in de kachel aan en ik sta niet meer op.” 

Merk
“Ja een merk… Ik heb niet zoveel met echt een specifiek merk. Ik mix en match vaak verschillende elementen met elkaar. Wel is het zo dat ik heel gelukkig word van merken als bijvoorbeeld HKliving en Housedoctor.”

BeetjeHome

Moment van de dag
“De ochtend, zonder meer! Ik beken eerlijk, ook ik spring niet elke dag zonder moeite mijn bed uit, maar over het algemeen gaat het prima. Vooral in deze tijd van het jaar, wanneer de zon door de kier van de gordijnen piept en je de vogels hoort zingen. Buiten is het zo mooi  ‘s ochtends, alles fris en nog in rust.”

Koffietentje
“Tja hier kan ik beter een hele lijst neerzetten. In Zwolle heb je verschillene leuke tentjes. Doordat ik hier studeer ben ik hier geregeld te vinden. Maar mijn hart ligt bij het strand, daarom kies ik voor Loods 10 in Breskens. Super ingericht en je kan er naast lekker koffie drinken, taart eten, lunchen, dineren en heerlijk genieten van de zilte zee lucht.”

Guilty pleasure
“Carrot cake en chocolade taart, als dat voor me staat…”

Gerecht / food
“Ik word raar aangekeken als ik dit niet invul: Chocolade! Nog een stukje… Oeps hele reep op. Maar qua gerecht ben ik ook echt gek op salades! Dit kunnen verschillende zijn.”

App
“Instagram en Pinterest, ik kan er niet omheen ook ik ben hier lichtelijk aan verslaafd.”

BeetjeHome

Baksel
“Hoe kan het ook anders, maar chocolade brownies zijn samen met arretjescake mijn favoriet! Het water loopt mij al in de mond..”

Droom
“Mijn grote droom is om mijn eigen creatieve winkel te beginnen met alles waar ik van houd. Een plek waar je kunt werken, genieten en blij wordt van al het moois. En zo’n huisje op het strand… Ja dat moet zeker hier staan”

Stad
“Zwolle vind ik echt gezellig en ook Alkmaar is favoriet en ja daar gaan we weer, wat eigenlijk niet?”

Kleur
“Veel kleuren spreken mij aan en ik gebruik ook diverse in mijn ontwerpen. Zelf hou ik van rust, aangezien ik zelf best druk ben haha, vergrijsde tinten en naturel. Maar ook die nieuwe terra kleur blijft door mijn hoofd spoken.”

Vakantie land
“Nederland, dit wordt niet vaak gezegd, maar ik hou van ons eigen land. Met mijn ouders gaan we altijd langs de kust op vakantie. Zij hebben mij die liefde voor ons kikkerlandje meegegeven.”
BeetjeHome

Winkel
“L’etoile in Schoorl en Bergen is geweldig, precies mijn smaak en stijl. Daarnaast blijft Sissy-boy echt fantastisch ik word er zo blij van en vooral hebberig.”

Drankje
“Latte Machiato kan ik de hele dag wel drinken. Bestelt iedereen een wijntje ga ik 9 van de 10 keer  voor koffie haha”

Mijn eigen favoriet
“MMM misschien is bij mij maar een antwoord geschikt: de zee. Dit verveelt nooit! Fietsen door de duinen, picknicken op het strand, camera mee en een lange wandeling maken en afsluiten in een leuke strandtent dat is een perfecte dag voor mij. Welk weer het ook is!”

“Heel leuk om dit met jullie te delen, liefs Beate!” 

Dat waren Beate haar vijftien favorieten! Heb jij zelf een (lifestyle) onderwerp waar jij van een blogger wel hun favoriet van zou willen weten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!