The Fifteen Favorites of Hannah van ItsLabelled

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hierMirjam haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Hannah van ItsLabelled haar vijftien favorieten!

“Hey hoi! Ik ben Hannah, een 17 jarige meid uit het noorden van het land met een grote passie voor interieur en alles daarom heen! Ik doe momenteel Vwo en wil daarna graag een studie doen waarbij ik mijn ei kwijt kan als het gaat om interieur.
Vanaf jongs af aan ben ik eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur… Van prinsessenkamer tot junglekamer, ik heb het allemaal gehad! Ik was altijd bezig om mijn kamertje zo gezellig mogelijk te maken en was dan ook regelmatig aan het schuiven met meubelstukken. Tegenwoordig heeft mijn kamer niet per se een thema. Ik weet wel dat ik helemaal verliefd ben op de eenvoud van de Scandinavische stijl. Niet te veel frutsels of schreeuwerige kleuren maar lichte zachte kleuren en fijne materialen. Ook vind ik het hartstikke leuk om zelf dingen te maken voor in mijn kamer. Zoals het maken van eigen meubelstukken of pure decoratie! Deze ideeën deel ik dan ook graag op mijn blog. Maar ook nieuwe aanwinsten, leuke hotspots of nieuw ontdekte merken krijgen met liefde een plekje om mijn blog!”

Instagram: Its_Labelled
Facebook:ItsLabelled
Pinterest: HannahKroon

Lievelingsplek in huis
“Aangezien ik dit jaar nog niet op mezelf woon, is mijn slaapkamer mijn favoriete plek in huis. Dat is de plek waar ik helemaal mijn eigen ding mag doen en mijn creativiteit de vrije loop kan laten.”

Moment van de dag
“Mijn favoriete moment van de dag is de ochtend aangezien ik het ontbijt altijd zo lekker vind! Elke ochtend eet ik yoghurt met cruesli en aardbeitjes of ik maak mijn o-zo-geliefde pancakes waarvan het recept ook op mijn blog staat.”

Stylingproduct
“Mijn favoriete stylingproducten zijn planten! Hoe mooi of leuk iets ook is, het is bij mij nooit af als er geen plantje bij in de buurt staat! Ik ben dol op planten en vind het dan ook heel leuk om er over te lezen en er van alles over te leren.”

Website
“Mijn favoriete website is vtwonen.nl of karwei.nl. Op beide websites kan ik veel inspiratie opdoen en met name op het gebied van DIY.”

Koffietentje 
“Mijn favoriete koffietentje is NØRD wat sinds kort in Leeuwarden is gevestigd! Echt een super leuke conceptstore waar je lekkere koffie kunt drinken en ondertussen kan sneupen door de spulletjes die zij verkopen. Ik was zo enthousiast over deze nieuwe winkel dat ik een heel interview heb gehouden met de eigenaren, wat natuurlijk te lezen is op mijn blog!”

Merk & Winkel
“Op dit moment heb ik twee favoriete merken! Beryl en Monk and Anna. Beryl is een tassen en schoenenmerk dat opgericht is door een Fries meisje waarbij ze alleen gebruik maken van echt lederen stoffen. Mijn portemonnee en tasje zijn ondertussen al van Beryl en ik hoop in de toekomst ook nog een paar schoenen aan te schaffen! Want o wat zijn die ook mooi! Monk and Anna is een merk met allerlei stationary en posters. Ik heb ondertussen twee super leuke posters van dit merk waar ik erg blij mee ben. En de winkel Sostrene Grene is ook een favoriet! Super leuke spulletjes voor een leuk prijsje!”

DIY
“Op dit moment ben ik druk bezig met het maken van een houten plantenhanger waar ik heel erg enthousiast over ben! Deze DIY zal binnenkort ook op mijn blog verschijnen!”

Guilty pleasure 
“Mijn Guilty pleasure is hoogstwaarschijnlijk Temptation Island… Het is natuurlijk een verschrikkelijk programma en zou er zelf voor geen goud aan mee willen of kunnen doen maar toch kijk ik het regelmatig… Die drama is soms gewoon heerlijk en je kan er zo lekker over zeiken  samen met je vrienden;)”

Reizen
“Ik ben dol op reizen en zou dan ook het liefst de hele wereld rond reizen. Een paar weken geleden ben ik al een heel eind gekomen;) ik ben toen namelijk naar Australië geweest! Echt een super leuke ervaring! Ik wilde vanaf dat ik 6 was al naar Australië en daarom zal dit land altijd mijn favoriet blijven.”

Food / Baksel
“Ik ben echt dol op eten! Ik lust dan ook alles (behalve verse tomaat) en vind het super leuk om nieuwe dingen te proeven of te maken! Een van de dingen waar ik heel erg gelukkig van wordt is uit eten gaan! Ik vind het altijd zo gezellig en ik hou gewoon van lekker eten;) Mijn favoriete ongezonde eten is popcorn (zittende op de bank met en goede film) en mijn favoriete gezonde eten is zelfgemaakte pasta verse paprika. Ik neem dan ook regelmatig een hele paprika mee naar school! Yummie!”

Kleur
“Ik heb niet per se een favoriete kleur. Ik hou van zachte kleuren en wit! Zachte kleuren in een Scandinavisch jasje.”

Seizoen
“De lente en zomer zijn mijn favoriete seizoenen. Ik hou van de lente omdat alles dan in bloei staat en het er met al die bloesem heel mooi uit ziet! En de zomer natuurlijk omdat het dan lekker warm hoort te zijn. Ja ‘hoort te zijn’ want Nederland kan er natuurlijk wel wat van;) Dus kom op Nederland! Laat de zomer van 2018 lekker warm worden.”

Stad
“Ik woon in Leeuwarden en zal dat altijd een leuke stad blijven vinden. Als ik volgend jaar ga studeren wil ik echter naar Amsterdam.”

Event
“Het enige event waar ik ooit ben geweest is de Let’s Meet Lunch van Joandi Loes wat ik dan ook erg leuk vond!”

Persoonlijke favoriet
“Mijn persoonlijke favorieten zijn op dit moment de spulletjes van Suussies. Ik ontdekte dit merk omdat een van de eigenaren van NØRD ook de eigenaresse is van Suussies! Ook ben ik fan van het boek Smûk! Een boek geschreven door een Friezin met allerlei leuke DIY’s, receptjes en tips!”

Dat waren Hannah haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!