THE FIFTEEN FAVORITES OF // JUDITH VAN JUUUDITHHOME

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Karin haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Judith van Juudithhome haar vijftien favorieten!

“Ik ben Judith, trotse eigenaresse van mijn eigen interieur & lifestyle blog Juudithhome. Ik ben 24 jaar oud, verslaafd aan interieur en alles wat maar blauw is! Samen met mijn man en Poes woon ik in een jaren ’30 huis, die we 4 jaar geleden kochten als bouwval. Na 5 maanden intensief klussen hebben we er samen ons paleisje van gemaakt. Naast blogger ben ik ook parttime content creator voor een heel leuk bouw-en woonwarenhuis! In mijn vrije tijd besteed ik al mijn uurtjes het liefst aan het stylen van nieuwe hoekjes in huis en het opdoen van leuke ideeën. “

Instagram: @juudithhome
Facebook: @juudithhome
Pinterest: @juudithhome

Lievelings plek in huis
“Dit blijft een lastige vraag! Maar als ik echt moet kiezen: de woonkamer. Met de ruimte (en met de eetkamer) ben ik het meeste tevreden van ons huisje. Heerlijk om daar dan ook een avondje te vertoeven na een drukke werkdag.”

Drankje
“Rivella. Heerlijk om af te wisselen met water.”

Event
“Nog maar een paar dagen geleden; ons huwelijk/geregistreerd partnerschap!”

Baksel / Gerecht
“oh, ik vind alles lekker! Maar waar je mij echt blij mee maakt? PATAT.”

Guilty pleasure
“Ik ben verslaafd aan gummy beertjes… Yum!”

Moment van de dag
“De avond! Het perfecte moment om alles gezellig te maken in huis met kaarsjes en lekkere hapjes.”

App
“haha, Instagram natuurlijk!”

Werkplek
“Onze eigen home office.”

Seizoen
“oef! Ik vind de zomer heel erg fijn. Iedereen is dan zo vrolijk! Maar de winter vind ik ook fantastisch (als er tenminste sneeuw ligt). Alles is dan zo mooi!”

Koffietentje
“Eetcafé de Beurs (ons plaatselijke stadscafé)”

Styling product
“Op dit moment: kaarsen! Zo heb je altijd sfeer.”

Stad
“Ons eigen stadje of Antwerpen!”

Inspirerende (instagram) accounts
“Eveline @styled_by_eve en Danielle @ellefotografie. Niet alleen hebben ze een prachtig interieur, maar het zijn ook echt vriendinnen van mij geworden!”

Uitspraak
“Die heb ik niet echt, haha…”

Eigen favoriet
“Klinkt het gek als ik helemaal verliefd ben op Scandinavië? Sterker nog; het lijkt mij echt fantastisch om naar één van deze landen te emigreren. Als ik mocht kiezen? Noorwegen! En dat terwijl ik er nog nooit geweest ben… Plaatjes zeggen genoeg niet?”

Dat waren Judith haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!