THE FIFTEEN FAVORITES OF // KELLY VAN KEEELLY91

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Judith haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Kelly van Keeelly91 haar vijftien favorieten!

“Ik ben Kelly, 26 jaar en ik ben helemaal gek op alles wat met interieur te maken heeft. 2,5 jaar geleden ben ik begonnen op instagram met het posten van foto’s van ons interieur. En nu 2,5 jaar later is het uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby mét een eigen blog. Ik had dit nooit durven dromen. Ik ben gek op fotograferen, en nietalleen interieur hoor. Als ik op vakantie ben gaat m’n (veel te zware) camera overal mee naartoe. Want, je weet nooooit wat voor moois je ziet! Ik kan niet stilzitten en ben constant ideëen aan het bedenken. En ik houd wel van een lolletje. Je moet het leven soms niet tè serieus nemen ?. “

Instagram: Keeelly91
Facebook: Keeelly91
Pinterest: Keeelly91

 

Lievelings plek in huis
“Mijn lievelingsplek in huis is in de winter de grote stoel bij het raam en in de zomer heerlijk aan de eettafel bij de openslaande deuren”

Moment van de dag
“De ochtend. Ik ben niet heel goed in vroeg opstaan maar ik probeer het wel. Ik vind het in de ochtend allemaal nog zo lekker rustig. En dan heb ik ook even geen muziek en tv aan. Het is vaak chaos in mn hoofd dus kan ik heel erg genieten van de stilte. Heerlijk!”

Seizoen
“De lente! Alles komt weer tot bloei en de avonden blijven weer langer licht. Als het in maart/april zonnig is kunnen wij al heerlijk in de tuin zitten. Ik heb er alweer helemaal zin in.”

Baksel / Gerecht
“De langevingertaart van m’n moeder. Het is een familierecept wat steeds doorgegeven word. Mijn moeder heeft het dus weer van mijn oma geleerd. En ja ik moet het ook nog eens leren. Maar opeten is makkelijker haha!”

Guilty pleasure
“Stofzuigen. Ik hoor jullie denken. Whuuuut! Maar ik word er blij van ?. Vooral als ik hoor dat er heel veel word opgezogen. daar kan ik helemaal happy van worden”?

Drankje
“Latte machiatto. Jummm kan ik helemaal van genieten”

Vakantie plek / land
“Het eten, de cultuur, het landschap. Ik vind alles zo mooi. En die pizza’s! Het water loopt me nu alweer in de mond.”

Inspiratie bron
“Ik vind heeeel veel instagram accounts zo mooi en inspirerend om te zien. Ik haal echt bij iedereen wel inspiratie uit wie ik volg. Ook lees ik altijd de vtwonen.”

App
“Instagram! Kan niet meer zonder ;)”

Koffietentje
“Perron3boskoop. Heel gezellig en een heel gaaf pand wat heel mooi is ingericht.”

Styling product
“Een plaid of schapenvachtje. Die maken de fotos altijd huiselijk en gezellig.”

Stad
“Den Bosch! Zoveel leuke shopjes en conceptstore’s. Maar ik heb nog heel veel steden waar ik graag eens een kijkje neem.”

Werkplek
“Mijn mini groene hokje in ons huis. Lekker veel zuurstof haha”

Uitspraak
“Keep moving forward. Altijd vooruit blijven kijken en niet te vaak naar wat er in het verleden gebeurd. Positief de toekomst in!”

Eigen favoriet
“Mijn GREEN award van Meet the blogger. Ik ben er best wel trots op! Ik heb hem in november gewonnen voor mijn blog en instagram account.”

Dat waren Kelly haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!