The fifteen favorites of // Lieke van Streept

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer las je mijn eigen vijftien favorieten en vandaag geef ik het stokje door aan Lieke van Streept! Hier zijn haar vijftien favorieten..

De blogger:streept
“Ik ben Lieke Bovenmars, 19 jaar en student aan het Cibap. Hier hoop ik over een paar maanden af te studeren als Kleur – en interieuradviseur, waarna ik voor mijzelf aan de slag ga als Interieuradviseur en een opleiding ga volgen tot Interieurstylist op het Artemis. Ik blog nu ongeveer een jaar voor mijn eigen blog Streept, waar ik schrijf over interieur, concept en lifestyle. Hierdoor hoop ik mensen te inspireren door middel van toffe concepten, leuke producten en originele foto’s.”

Instagram: Streeptnl
Facebook: Streept
Pinterest: Streept

Dit zijn Lieke van Streept haar vijftien favorieten:
Lievelingsplek in huis
“Mijn werkplek, heerlijk om s’ ochtends op te starten met een kop koffie of thee en om te werken aan mijn blog.”

Merk
“Ik heb geen favoriet merk. Vooral veel kleine, onbekendere merken gecombineerd met kringloop en Scandinavische merken zoals House Doctor vind ik heel erg leuk.”

Moment van de dag
“Oei, lastig. Ik denk de ochtend, niet al te vroeg, maar wel een fijn moment om lekker wat werk af te krijgen. Daarnaast vind ik de avond ook heerlijk, met een wijntje op de bank of lekker buiten. Vooral als de zon ook nog eens schijnt! 😉 “

Koffietentje
“Alles wat er hip, Scandinavisch of industrieel uit ziet vind ik leuk. Zwolle is heerlijk dichtbij, dus bij HierenDaar breng ik heel wat uurtjes door.”

Streept

Guilty Pleasure
“Paprikachips, geen twijfel mogelijk.”

Gerecht
“Iets met pasta, zalm of garnalen doet het altijd goed. Samen is dit de beste combinatie overigens! Oh, en sushi!”

App
“Instagram. Weer geen twijfel over mogelijk.” 

Uitspraak
“Oke, wat gaan we doen?” Elke keer als ik mijn to-do list bekijk spreek ik deze zin eigenlijk altijd wel hard op uit.

Event
“Heerlijke festivals doen het elke zomer eigenlijk wel weer goed.”

streept

Ontbijt
“Yoghurt met geroosterde amandel cruesli. Vers fruit erbij maakt het nog beter!”

Stad
“Zwolle vind ik een fijne stad, Amsterdam heeft ook veel leuks en sinds ik stage liep in Alkmaar ben ik op die stad ook wel een beetje verliefd geworden.”

Kleur
“Is wit een kleur? Anders iets subtiels. Zwart en grijs vind ik ook fijne kleuren. Als ‘echte’ kleur vind ik donkergroen of donkerblauw erg mooi.”

Werkplek
“Mijn eigen (nieuwe!) werkplekje is heel erg fijn om aan te werken of juist in een lekker koffietentje met een goede Latte Macchiatto ;)” 

Winkel
“Eum, lastig. Loods5 heeft eigenlijk altijd alles wel wat leuk is. Maar ik vind onbekende merken en winkeltjes ook heel leuk om te ontdekken. En natuurlijk winkels zoals Loft en Sissy-boy!”

Grootste reisdroom
“Backpacken in Australie, maar ik wil ook heel erg graag een keer zomaar een leuk klinkende, onbekende stad op het vliegveld uitkiezen en dan zie ik wel waar ik uitkom. Lijkt me heel erg leuk om te doen. En daar dan heel veel Latte Macchiato’s drinken en cheese cake eten. Ohja, en natuurlijk cultuur snuiven 😉 “

Dat waren Lieke’s vijftien favorieten! Heb jij zelf een (lifestyle) onderwerp waar jij van een blogger wel hun favoriet van zou willen weten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!