The Fifteen favorites of // Mirjam van ByMir

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hierNina haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Mirjam van ByMir haar vijftien favorieten!

“Ik ben Mirjam, mama van Noor & Eva en getrouwd met Edu. Met zijn viertjes en onze beestenboel wonen we in een oude boerderij in de Achterhoek. Wij wonen in de voormalige deel, het achterste stuk van de boerderij. In de jaren 80 heeft men er een woonhuis van gemaakt en jullie begrijpen vast dat dat wel toe is aan wat modernisering en een likje verf. Wij gaan alles zelf aanpakken.
Ik blog voor mezelf, maar ben ook brandrep voor Onl!neposterkopen.nl. Van jongs af aan ben ik al dol op alles wat met interieur te maken heeft. Mede dankzij onze vele verhuizingen kon ik menig nieuwe slaapkamer inrichten/ indelen. Momenteel volg ik dan ook een thuisstudie tot interieurstylist. Daarnaast zit mijn camera zowat aan mijn hand vastgeplakt, ik leg van alles vast. Of het nu een product is, het interieur, onze meiden, wat er op mijn bord ligt, de verbouwing of de natuur om ons heen, ik heb mijn camera paraat.”

Instagram: _ByMir_
Facebook: ByMirForYou
Pinterest: ByMirForYou
Website: www.bymir.nu

Lievelingsplek in huis
“Ik zit erg graag in de keuken. Vanaf mijn plekje op de oude klepbank kijk ik uit over de tuin en de weilanden. ’s Avonds zit ik graag in de hangstoel. Lekker met een kop thee een beetje zappen of lezen (of op Insta neuzen).”

Moment van de dag
“De ochtend. Ik ben een absoluut ochtendmens. Waar ik vroeger een gat in de dag sliep sta ik nu ’s ochtends naast mijn bed te stuiteren. Voor mij geen snoozen of met moeite uit bed komen.”

Vakantieland
“Groot Brittannië en Denemarken. Prachtige landen. Mooie herinneringen aan de vele vakanties met mijn ouders aan Groot Brittannië en vorig jaar onze eerste vakantie naar Denemarken.”

App
“Instagram

Gerecht / Baksel
“Ik ben ook een foodie. Gek op eten, lekker en gezond. Ik ontdek steeds meer lekkere alternatieven voor vlees en experimenteer graag. Doordat ik thuis werk kan ik tussen de middag lekkere lunches maken. Al wordt ik ook blij van een heerlijke boterham met pindakaas. Maar als ik moet kiezen ga ik voor mijn wraps, lekker met bijvoorbeeld avocado en ei… smullen!”

Stylingproduct
“Doordat ons huis nog niet af is, heb ik een beperkt hoekje wat ik kan (en wil) laten zien. Althans, op mijn persoonlijke Instagram account komen wel wat meer dagelijkse foto’s voorbij. Maar op mijn zakelijke account zie je veelal de hoek met de bank en de oude werkbank. Die krijgen geregeld een metamorfose. Ook de kamers van de meiden komen nog wel eens voorbij. Wanneer het allemaal af is kan ik los gaan ?”

Guilty pleasure
“Sesamrepen met chocolade van Damhert Nutrition. Al ben ik eigenlijk gek op alles wat maar chocolade heeft en hoe donkerder/ puurder hoe beter.”

Event
“De lunch bij Odyvet en ik vond de Let’s (M)eet Lunch van Joandi (Hemelryk) ook heel gezellig!.”

Werkplekje
“Mijn bureau. Een mooi oud bureau die ik van Christa Krommenhoek (lifeofchrisje) kocht. Hij staat nu nog in de woonkamer, maar straks krijgt hij een mooie plek in de werk-/ logeerkamer.”

Kleur
“Wit, grijs, zwart, legergroen, hout.”

Seizoen
“Eigenlijk wel alle seizoenen. Elk seizoen heeft iets moois (en minder moois haha), maar als ik echt zou moeten kiezen ga ik voor de lente, ondanks dat ik een zomerkind ben.”

Drankje
“Thee… liters thee. Van Yogi Tea. (H)eerlijke thee met mooie boodschappen op de theelabels. En af en toe een lekkere sojalatte.”

Merk
“Ben niet zo’n merkenfreak. Vaak is het dan ook zo duur wanneer er een merk bij hoort. Ik kan blij worden van de gekste dingen, al komt het bij de kringloop vandaan.”

Eigen favoriet
“Het boek Hygge van Meik Wiking. Gek op de sfeer, de stijl en de levenswijze. Hoop zo’n fijne sfeer in ons huis te kunnen creëren.”

Dat waren Mirjam haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!