The fifteen favorites of // Rensina van Mydailyteacup

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Babette haar favorieten lezen en vandaag verteld Rensina van mydailyteacup haar vijftien favorieten!

Mydailyteacup

“Hallo, ik ben Rensina Steursma, 24 jaar en woon op kamers in Zwolle. Ik volg de opleiding Ruimtelijke Productpresentatie aan het Cibap in Zwolle, die ik bijna heb afgerond. Deze opleiding heeft alles te maken met winkelinrichting, styling en etaleren. Naast deze creatieve opleiding heb ik al jaren een eigen blog en sinds kort zelfs een eigen domein; mydailyteacup.nl. Op mijn blog, my daily tea cup, blog ik over mijn belevenissen, mijn creativiteit en plaats af en toe DIY’s, lekker eten, theenieuwtjes (want ik ben een echte theeliefhebber) en ga zo maar door. Eigenlijk alles wat ik leuk vind kan voorbij komen.”

Instagram: rensinas
Facebook: mydailyteacup
Pinterest:  rensinas

Lievelings plek in huis
Omdat ik op kamers woon in Zwolle, ga ik voor mijn studentenkamer. Een plek waar ik alles zelf mag bedenken en inrichten zodat het helemaal van mij is.

Merk
Oeh dit is een moeilijke… Ik heb niet echt een favoriet merk waar ik altijd voor kies. Maar ik kom graag bij de Sissyboy, Sostrene Grene en op unieke, kleine webshops.

Moment van de dag
De ochtend! Ik ben altijd best vroeg wakker en spring dan meteen uit bed. Heerlijk om de hele dag nog voor je te hebben en leuke dingen te gaan doen.

App
Instagram is echt mijn favoriet. Ik haal er mijn inspiratie vandaan en vind het gewoon leuk om naar al die mooi gestylde plaatjes te kijken. Het verveeld nooit en het is zo gezellig om met eigenlijk zoveel onbekenden te kunnen praten. Als het ware bouw je daardoor een insta vriendschap op met vele mensen doordat je ze steeds een beetje beter leert kennen.

Guilty pleasure
Deze is lastig, ik heb namelijk niet echt een quilty pleasure. Maar een lekkere kop thee met een zelfgemaakt taartje gaat er altijd wel in.

Mydailyteacup

Gerecht / Baksel
Ik vind zoveel dingen lekker en dan helemaal als ik zelf van alles kan uitproberen. Zo heb ik de afgelopen twee jaar al heel veel lekkere en onbekende dingen uitgeprobeerd qua eten. Dit is toch wel heel erg leuk. Maar als ik iets moet kiezen ga ik toch voor zelfgebakken lekkers wat met liefde gemaakt is.

Uitspraak
Ik heb niet echt een uitspraak die ik vaak gebruik. Maar wel kan ik genieten van mooie quotes of gedichtjes die ik langs zie komen op bijvoorbeeld instagram of pinterest. Een mooi voorbeeld is ‘Life is better when you’re laughing’. Ik ben altijd positief ingesteld namelijk.

Event
Creatieve events! Zoals bijvoorbeeld het Creative Life of de VTwonen beurs. Hier ben ik altijd heel enthousiast en krijg ik veel inspiratie. En als je dan met een vriendin samen bent is het nog leuker! Want dan kun je ook nog gezellig bijkletsen.

Stylingproduct
Ik gebruik altijd andere stylingsproducten voor mijn foto’s maar een plantje komt toch wel bijna in iedere foto terug 😉

Stad
Met stip op nummer een is dat Groningen. Ik kom vlakbij deze stad vandaan namelijk. Nu ik bijna klaar ben met mijn studie in Zwolle wil ik dan ook graag in Groningen gaan wonen. Ik kom er graag en voel me er heel erg thuis.

Mydailyteacup

Werkplekje
Bij mijn ouders zit ik vaak aan de keukentafel. Alleen boven, vind ik niks dus ik zit eigenlijk altijd gezellig beneden. In Zwolle is dit stiekem mijn slaapbank waar ik lekker languit op kan zitten werken.

Kleur
Dit is ook een lastige want ik hou heel erg van kleur. Eerst zou ik zeggen een licht roze tint, maar op dit moment kies ik voor okergeel en een mintgroen tint (Early Dew).

Vakantieland/plek
Ik ben op reis geweest naar Ethiopië en dit was een hele bijzondere reis waar ik nog vaak aan terugdenk. Maar binnenkort ga ik een weekje naar Marrakech, een plek waar ik al jaren heen wil. Ik zie altijd prachtige foto’s voorbij komen en daardoor krijg ik steeds meer zin om er heen te gaan. In September gaat het eindelijk gebeuren!

Drankje
Thee! Ik wil niet voor niets een eigen theewinkel beginnen haha. Er zijn zoveel verschillende smaken en merken. Je raakt er gewoon niet op uitgekeken.

Eigen favoriet 
Hotspots zijn echt mijn favoriet. Ik kan het nooit laten om nieuwe plekjes te ontdekken als ik in een stad kom, deze te fotograferen en uitvoerig te bekijken. Er staan niet voor niks als zoveel leuke hotspots op mijn blog. Ik word altijd blij van dit soort winkeltjes met unieke inrichting en fijne spullen. Mijn droom is niet voor niets een eigen winkel zullen we maar zeggen. 😉 

Dat waren Rensina van Mydailyteacup haar vijftien favorieten! Heb jij zelf een (lifestyle) onderwerp waar jij van een blogger wel hun favoriet van zou willen weten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!