Vernieuwde website


Wauw, hoe leuk! Mijn vernieuwde website staat dus vanaf nu écht live! Al een tijdje brainstormde en werkte ik hieraan samen met de hulp van Eunoia Studio. Om dan nog net voor dat ik naar Canada ga live te gaan én eindelijk aan iedereen kan laten zien vind ik echt te leuk. 
De gezellige en informele manier van mailcontact zorgde voor een fijne samenwerking. Zelf ben ik echt heel erg blij met het eindresultaat!

Al een tijdje had ik wat ideeën voor een nieuwere website in mijn hoofd, eentje waarbij interieuradvies meer naar de voorgrond zou komen. Nadat ik al heel wat mooie projecten vanuit Eunoia Studio had bekeken en het mail contact eigenlijk gelijk klikte zijn we samen aan de slag gegaan. Heel fijn om met iemand te werken die er wél verstand van heeft 😉 Lieve Angelina, onwijs bedankt voor het leuke contact, al je goede ideeën en natuurlijk je de super mooie uitvoering!

Neem gerust een kijkje op mijn interieuradvies portfolio, waar je de nieuwste interieur projecten vindt, lees een blog en/of maak kennis met mij op de about pagina! Natuurlijk vind ik het heel erg leuk als je mij laat weten wat je van de vernieuwde website vindt!