Wish list // Inspiration

Zijn de lootjes al getrokken voor pakjes avond? Of ben je alvast bezig met je verlanglijstje voor de Kerst? Altijd lastig, zo’n verlanglijstje maken. We weten meestal het hele jaar door wat we wel graag willen hebben maar dit lijkt tijdens de Decembermaand totaal uit ons hoofd verdwenen te zijn. Om die reden ging ik eens opzoek naar leuke cadeautjes in de categorieën t/m € 25,- Oh en als je op de foto’s klikt word je direct doorgeleid naar de pagina waar het te koop is! 

Cadeautjes t/m € 10,-
Een mooi notitieboekje, een heerlijk ruikend zeepje of een eyecather voor tijdens het diner zijn altijd fijne cadeautjes om te ontvangen. Bij Sissy-boy hebben ze de leukste notitieboekjes en Brainy Days verkoopt de schattigste dessert lepeltjes.

Cadeautjes t/m € 15,-
Een oud klasgenootje van mij is haar eigen online thee winkel begonnen en heeft zelf een onwijs toffe adventskalender gemaakt van losse thee! Zo kan je iedere dag genieten van een heerlijke, andere smaak. Misschien heb je ze al wel eens op mijn instagram voorbij zien komen, de bekende “&SUUS” mokken, Overworked/Underpaid is zeker een favoriet!

              

Cadeautjes t/m € 20,-
Een persoonlijke favoriet die ook zeker op mijn lijstje staat, The Party Edition van Rens Kroes. Om een heerlijke, gezonde feest maaltijd op tafel te kunnen toveren. We zijn tegenwoordig natuurlijk altijd met ons telefoontje en fotograferen we van alles. Maar wat kan je eigenlijk allemaal met je telefooncamera én hoe maak je nou dat perfecte plaatje? Anki van Zilverblauw verteld het je! En last but not least, de Mando half moon Wallet van Brainy Days, een portemonnee die je echt overal mee naar toe wilt nemen.

Cadeautjes € 25,- of meer
Een heel persoonlijk cadeautje kan je zelf maken bij Brainy Days, via het maken van een giftbox kun je vanaf € 25,00 jouw eigen cadeau set voor iemand samen stellen. Heb je een interieur / design liefhebber waar je een cadeautje voor moet kopen? Bij Loods5 verkopen ze het do-it-yourself boek waarbij de gene allerlei ontwerpen snel en gemakkelijk kan na maken. Heb je een echte kook liefhebber? Smokey Goodness heeft nu ook een deel 2!

      Gelukkig zijn dit lang niet alle cadeautjes in deze categorieën maar deze zijn wel leuk, bruikbaar én makkelijk ergens te kopen en/of te bestellen 🙂

Fijne avond! Liefs,
Danique

 

 

 

2 Comments
 • Rensina Steursma

  22/11/2017 at 9:08 pm

  AAaah wat lief dat je mijn adventskalender hebt gedeeld!
  Verrassing, want wist helemaal van niets tot ik je blog las 🙂 Superleuk

 • Danique Koldenhof

  04/12/2017 at 12:45 pm

  Ja vind het zo’n leuk idee! Dacht die moet er tussen 🙂