Wrapping idea’s


Alweer bijna twee weekjes geleden was mijn zusje jarig en daarom moest ik natuurlijk opzoek naar cadeautjes. Maar eigenlijk vooral opzoek naar weer leuke inpak ideetjes om de cadeautjes nog leuker te maken! En met de Decembermaand voor de deur waarin we straks natuurlijk extra veel cadeautjes gaan inpakken waren de ideetjes wel weer op z’n plaats. 

Een cadeau geven is leuker dan een cadeau ontvangen wordt er wel eens gezegd. En daar kan ik geen ongelijk op geven, want hoe leuk is het als de persoon waar jij een cadeautje voor hebt uitgezocht enthousiast reageert? Voor mijn zusjes verjaardag ging ik ook aan de slag!

Om je speciaal uitgezochte cadeautje nog persoonlijker te maken is het leuk om te werken met (polaroid) foto’s van de persoon in kwestie! Het cadeautje heb ik met ‘gewoon’ inpakpapier ingepakt, een fotootje afgedrukt en deze met een zilver washi-tape op het cadeautje geplakt.

Ook heel erg leuk, ‘beschilder’ jouw cadeautje! Op bruin kraftpapier kan je gemakkelijk wat schilderen en/of tekenen. Ik heb ervoor gekozen om met witte verf kwast vegen te maken zodat je net iets meer toevoegt. Met washi-tape heb ik een ‘slinger’ gemaakt, super simpel! Knip een stukje washi tape af, vouw het om het touwtje heen en knip er een driehoekje uit. Done!

Al een tijdje geleden kocht ik cadeaupapier waar je met krijt op kan schrijven. Zo heb je super simpel een persoonlijk cadeautje voor iemand! Let er wel op dat echt krijt gaat vlekken, een witte stift is net zo handig 😉

Wil je meer inspiratie hebben? Kijk dan eens op mijn pinterest in het bord “wrapping” Hier vind je meer leuke inpak tips en truckjes!

Liefs, Danique